ФК «Динамо» Київ передав подарунок пораненому бійцю

ФК «Динамо» Київ передав подарунок пораненому бійцю

Цього разу клуб виконав бажання бійця 72-ї бригади Віталія Яркового, який отримав поранення в Авдіївці та вже майже рік лікується у військовому госпіталі. Днями представники Фан-клубу ФК «Динамо» Київ відвідали Віталія та передали подарунок від команди – м’яч із автографами гравців. Своїми емоціями він вирішив поділитись із нашим журналістом:

«Народився я в Сумській області у місті Білопілля. У 2013 році був на Майдані і разом з усіма виборював свободу для нашої країни. А з початку військової агресії хотів піти добровольцем, але мене не взяли за станом здоров’я. У 2016 році я підписав контракт із 72-ю бригадою та поїхав на фронт. На передовій був півроку, поки не отримав поранення в Авдіївці.

За київське «Динамо» вболіваю з дитинства. Цього сезону завдяки волонтерам я був на кожному домашньому матчі киян. Також нещодавно до госпіталю приїздили представники Фан-клубу ФК «Динамо» Київ та подарували мені одяг із клубною символікою та інші сувеніри. Взагалі я дуже мріяв про м’яч із автографами гравців моєї улюбленої команди. Тепер щасливий, що моя мрія здійснилася. Дякую ФК «Динамо» Київ за підтримку! Улюбленій команді бажаю перемог, а вболівальникам – сильніше підтримувати клуб із берегів Дніпра!»

Фан-клуб ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер