FANS Dynamo Cup 2008

 FANS Dynamo Cup 2008

Поки підопічні Юрія Сьоміна готуються до матчів весняної стадії національного чемпіонату та Кубка в Ізраїлі, а команда „Динамо-2” виступає на Кубку Співдружності в Санкт-Петербурзі, динамівські вболівальники на заміській базі вийшли на штучний газон манежу. 20 січня відбувся традиційний фан-турнір, організований ФК „Динамо” Київ і Федерацією футболу міста Києва.

Переможцями турніру Dynamo Cup 08 стала команда Woods-04. У фіналі представники фан-об’єднання імені Максима Шацьких перемогли опонентів із команди Т. Р.

Причому долю матчу вирішив єдиний гол. Автором шедевру (дозвольте це назвати шедевром) став воротар Вова Даценко, який провів переможний м'яч за дві хвилини до завершення основного часу. „Майка” вибив м’яча від своїх воріт буквально „за комірець” своєму колезі по амплуа.

Євген Щелкунов найбільш емоційно сприйняв такий розвиток подій і відзначив, що це було дуже феєрично! На думку капітана, вдруге виграти почесний Кубок і підтвердити минулорічний успіх було складно. Адже рівень учасників змагань і інтрига значно зросли. Це саме стверджували у складі „дерев’яних” (саме так з англійської перекладається слово woods) і бомбардир Олександр „Зірка” та Оксана Заїка, авторка найбільшої кількості гольових передач.

Можна тільки уявити, наскільки великим стало розчарування Олександра Галицького і Ко. На стадії групого етапу „трудовики” не програли жодного матчу і навіть більше – не пропустили жодного голу. А тут такий непередбачуваний хід у фіналі.

Третє місце досить несподівано виборола команда „Скіф”, що вважалася фаворитом. У матчі з Grande Kyiv справа дійшла до післяматчевих пенальті. Хлопці Юрія Пострелка забили з позначки усе, що могли. А в „грандів” схибив Женя Субота. У підсумку 5:4. Підопічні Слави Мостового гіркоту такої поразки вгамували, отримавши комплекти форми, яку прикрашає динамівська емблема з двома зірками. "Їм вона знадобиться більше" - так розсудили організатори змагань із фан-клубу "Динамо” Київ.
Учасники фінальної пульки отримали м’ячі, літні "рози", календарі та значки. А від Федерації футболу міста Києва Володимир Даценко, Василь Мачаров, Олександр Галицький та Юрій Пострелко нагороджені ювілейною медаллю "95 років київському футболу”. Безумовно, найбільше захоплення серед присутніх на церемонії вшанування викликали вручені командам сертифікати на відвідування виїзних міжнародних матчів за участю "Динамо”.

У змаганнях брали участь також VIVA, U’27, "Білі вовки”, "Обсілф”, "Поліграф”, "Гепард”, ФКФ, "Стіна”. Віце-президент ФК „Динамо” Київ Вадим Костюченко зазначив, що ФК „Динамо” Київ завжди готовий підтримувати ініціативи вболівальників і максимально сприяти у проведенні таких заходів. Мовляв, футбол існує для вболівальників і завдяки футболу фанати отримують можливість самореалізуватися.

- Наш клуб працює на вболівальника, а наша команда грає для вболівальника, - резюмував Вадим Костюченко.

Фан-клуб „Динамо” Київ  

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер