Фаркаш та Лисенко забивають «Зеніту»

Фаркаш та Лисенко забивають «Зеніту»
Володимир Лисенко

Молодіжна команда «Динамо» провела другий контрольний поєдинок у рамках підготовки до нового сезону. Команда Володимира Мунтяна з рахунком 2:0 обіграла «Зеніт» з Боярки. По голу на свій рахунок записали Фаркаш і Лисенко. На 33-й хвилині Окодува пройшов лівим флангом, віддав передачу в центр на Балажа, який сильним ударом під поперечину вивів команду вперед. А в середині другого тайму Лисенко зміцнив перевагу динамівців після подачі з кутового у виконанні Макаренка.

Для суперника ця гра була принциповою, оскільки в його складі грали низка достатньо досвідчених футболістів, які в минулому виступали за нашу команду. Наприклад, Рудюк, Наконечний та інші. Тому, на відміну від попереднього суперника, «Зеніт» зміг чинити гідний опір. Гості не давали спокійно приймати м'яча, пресингували. В цілому ж, гра проходила за територіальної переваги динамівців, яка втілилося в забиті м'ячі в кожному з таймів. Відзначимо, команди грали два тайми по 40 хвилин.

«Динамо» (перший тайм): Загладько, Імедашвілі, Пінчук, Допілка, Шматоваленко, Білала, Пархоменко, Назарчук, Окодува, Фаркаш, Кохія.

«Динамо» (другий тайм): Ткачук, Фартушняк, Сахневич, Козлов, Менжега, Прилєпов, Сокуренко, Макаренко, Процюк, Морозюк, Лисенко.

З оренди повернулися Давит Імедашвілі, Андрій Фартушняк та Володимир Лисенко. Зараз вони готуються до сезону з молодіжною командою. Давид Кохія – грузинський нападник 1993 року народження, знаходиться в команді на перегляді. Нагадаємо, що наступний спаринг-матч динамівці проведуть 2-го липня. Суперник уточнюється.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер