Favbet Ліга. 15 тур. «Динамо» - «Маріуполь» - 3:0. Звіт про матч, огляд

Favbet Ліга. 15 тур. «Динамо» - «Маріуполь» - 3:0. Звіт про матч, огляд

Слід відзначити повернення на футбольне поле відразу двох гравців - Віталія Буяльського та Тамаша Кадара. Обидва гравці пропустили досить багато через травми. Для Кадара поєдинок проти «Маріуполя» став 100-м у футболці «біло-синіх».

Команди грали за мінусової температури, що позначилось як на якості футболу, так і на кількості глядачів на трибунах.

По суті, у першому таймі було три небезпечних моменти і всі три - у «Динамо». На старті поєдинку, після прострілу Миколенка зліва, сферу у власні ворота зрізав Яворський. Гальчук, проте, встиг зреагувати на рикошет і з лінії воріт вибити м'яч.

Другий епізод біля воріт гостей уже виявився результативним. Бєсєдін прийняв м'яч на чужій половині поля і запустив по правому флангу Циганкова. Віктор виконав простріл від лицьової на ближню стійку, куди увірвався Буяльський. Віталій пробив у дотик і влучив точно під поперечину.

На 30-й хвилині Буяльський міг оформити дубль після практично ідентичної атаки. У якості асистента виступав Караваєв, який із правого флангу виконав простріл на лінію штрафного, але Гальчук вчасно виставив ногу і відбив удар.

Старт другого тайму вийшов дуже активним у виконанні «Динамо». Пару разів простріли зліва робили де Пена і Миколенко, потім сам Карлос виходив сам-на-сам, але затягнув із ударом і втратив момент. Далі - ще два удари від Циганкова і Буяльського, які по черзі заблокували Гальчук і Яворський.

Кияни в декілька разів перегравали суперника за кількістю атак і ударів по воротах, але реалізація цих моментів була на мінімальному рівні. «Маріуполь» зрідка намагався ловити господарів на контратаках, але до серйозних моментів справа не доходила.

У середині другого тайму «Динамо» створило ще два прекрасних моменти. Спершу Миколенко з меж штрафного пробив у ближній кут, але м'яч відбив Гальчук. Потім, після навісу з кутового, м'яч на ногу зловив Сидорчук, але поцілив у стійку.

Як то кажуть, гол назрівав, особливо з огляду на кількість атак від «Динамо». І киянам удалося забити, хоча і сталося це трохи сумбурно. Шепелєв прорвався до штрафного і справа прострілив уздовж лінії воротарського. Бєсєдін «продовжив» під собою на Циганкова, який із кількох метрів відправив м'яч у ворота.

До розгромного рахунок довів Вербич. Через п'ять хвилин після виходу на поле Беньямін прийняв м'яч у чужій штрафній від Сидорчука, підробив і лівою ногою пробив у протихід Гальчуку.

У час, що залишився, кияни продовжували впевнено контролювати гру. 3:0 - перемога команди Олексія Михайличенка.

FavbetЛіга. 15 тур

24.11.2019. Київ, НСК «Олімпійський». 6 792 глядачів

«Динамо» - «Маріуполь» - 3:0 (1:0)

«Динамо»: 1. Бущан, 44. Кадар, 30. Шабанов, 16. Миколенко, 5. Сидорчук (к), 29. Буяльський (10. Шапаренко, 62), 15. Циганков, 8. Шепелєв, 14. Де Пена (7. Вербич, 76), 20. Караваєв, 41. Бєсєдін (9. Соль, 84).

«Маріуполь»: 1. Гальчук, 4. Чоботенко, 5. Дава, 13. Яворський (к) (86. Фомін, 68), 29. Кирюханцев, 19. Тищенко, 71. Чех, 9. Мишньов, 17. Горбунов, 99. Вакула, 11. Чурко (20. Кащук, 83).

Голи: Буяльський (21), Циганков (77), Вербич (81);

Попередження: Бєсєдін (38) - Тищенко (18), Дава (61).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер