Favbet Ліга. 17-й тур. «Динамо» – «Зоря» – 1:2. Звіт про матч

Favbet Ліга. 17-й тур. «Динамо» – «Зоря» – 1:2. Звіт про матч

Тренерський штаб «Динамо» не став удаватися до великої ротації, лише вперше в сезоні довірившись зі старту гри парі Попов-Кадар у центрі захисту. У «Зорі» же у стартовому складі вийшли захисник Тимчик, контракт якого належить «біло-синім», а також вихованець нашого клубу Михайличенко.

Уже на 2-й хвилині гості створили перший стовідсотковий момент, коли Кабаєв із двох метрів, замикаючи простріл Громова, неймовірним чином не поцілив у порожні ворота, лише струсонувши поперечину. А за кілька хвилин Михайличенко таки зіпсував настрій своїм колишнім партнерам: Громов із лівого флангу віддав передачу на Богдана, той хитнув динамівського оборонця, увійшов до штрафного майданчика та потужно пробив під Бойком – 0:1.

Трохи згодом луганці мали чудову можливість, аби подвоїти рахунок, коли Громов не реалізував вихід віч-на-віч із Бойком, а у відповідь отримали гол у свої ворота. Кендзьора, який проводив свій сотий матч у складі «Динамо» в усіх турнірах, навісив із правого флангу, а Вербич перестрибнув двох опонентів та головою переправив м’яча в кут воріт.

Зрівнявши рахунок, «біло-сині» продовжували бігти вперед. Попов класною передачею вивів до воріт Вербича, але Беньямін не зміг переграти Шевченка та оформити дубль, після удару Бєсєдіна головою гостей урятувала поперечина. Але до перерви рахунок більше не змінювався.

Другий тайм же розпочався для «Динамо» гірше не вигадаєш. Кадар, у якого у єдиного було попередження після першої половини зустрічі, жорстко зіграв проти Громова, й арбітр показав угорцю друге попередження, залишивши «біло-синіх» у меншості.

А вже за три хвилини гості знову вийшли вперед – Хомченовський на лівому куті воротарського майданчика прибрав Кендзьору та з гострого кута пробив повз Бойка.

Варто віддати належне, «Динамо» навіть у меншості шукало щастя біля воріт суперника. «Біло-сині» могли як забити, коли де Пена головою пробив у поперечину, так і пропустити, коли Бойко врятував команду після удару Тимчика в кут або поперечина прийняла на себе удар Кочергіна. Але забитих м’ячів більше у грі не було.

У підсумку 1:2 – «Динамо» поступається на домашній арені та опускається на четверте місце в турнірній таблиці, пропускаючи вперед себе не лише «Зорю», але за додатковими показниками й чернігівську «Десну», до якої вирушить у гості в останньому турі осінньо-зимової частини сезону.

Favbet Ліга. 17-й тур

08.12.2019. Київ, НСК «Олімпійський», 8 814 глядачів.

«Динамо» – «Зоря» – 1:2

«Динамо»: 71. Бойко, 94. Кендзьора, 4. Попов, 44. Кадар, 20. Караваєв, 5. Сидорчук (к), 29. Буяльський, 15. Циганков, 10. Шапаренко (30. Шабанов, 57), 7. Вербич (11. Цитаїшвілі, 81), 41. Бєсєдін (14. де Пена, 60).

«Зоря»: 30. Шевченко (к), 18. Тимчик, 20. Абу Ханна (99. Арвеладзе, 75), 98. Чеберко, 14. Михайличенко (15. Вернидуб, 59), 21. Іванісеня (19. Луньов, 80), 10. Хомченовський, 7. Кочергін, 80. Юрченко, 22. Кабаєв, 28. Громов.

Голи: Вербич (22) – Михайличенко (6), Хомченовський (56).

Попереджені: Кадар (33), Вербич (67), Сидорчук (85) – Чеберко (66), Хомченовський (90+4).

Вилучений: Кадар (53, друге попередження).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер