Favbet Ліга. 21 тур. «Динамо» - «Колос» - 2:0. Звіт про матч

Favbet Ліга. 21 тур. «Динамо» - «Колос» - 2:0. Звіт про матч

Після невдачі в Дніпрі, головний тренер «біло-синіх» Олексій Михайличенко зробив серйозні кадрові зміни. Тож, окрім лінії оборони, на всі інші позиції на поле вийшли нові гравці.

У першому таймі можна виділити лише два моменти - гол киян і активність арбітра Віталія Романова. Обидві команди створили всього один по-справжньому небезпечний момент, який і став результативним. Удар де Пени з лінії штрафного прийняла на себе стійка, а першим на добиванні опинився Фран Соль. Форвард киян зумів уникнути офсайду і переправив м'яч у порожні ворота, забивши свій другий гол за «Динамо» в чемпіонатах України. В іншому ж «Колос» дуже непогано оборонявся і часом, нехай і без особливого успіху, вибігав на чужу половину поля.

Що стосується активності Віталія Романова, то рефері був максимально суворим із порушниками правил і нагороджував «гірчичниками» порушників чи не в кожному можливому епізоді. Як результат - вилучення Задої на другій компенсованій хвилині за грубий фол на Циганкові і перевага «Динамо» в одного гравця на весь другий тайм.

І господарі швидко реалізували свою перевагу. Почавши тайм з активних атак, подвоїти рахунок на табло зумів Циганков. Кендзьора прорвався правим флангом і відпасував у центр на капітана. Віктор, не входячи до штрафної, з лівої ноги потужно пробив у дальню «дев'ятку» без шансів для Волинця.

Міг свій довгоочікуваний м'яч за «Динамо» забити і Дуелунд, але данець не встиг на добивання після удару Соля, програвши забіг капітану гостей Гавришу.

Кожушко, який вийшов на заміну в перерві у «Колоса», створив чимало проблем «біло-синім». Швидкий і чіпкий нападник грав на межі офсайду і двічі зловив момент, щоб вирватися на побачення з Бойком. Одного разу Кожушко навіть забив, але цей м'яч був скасований після звернення арбітра до системи VAR.

Шикарний момент був і у Караваєва на 83-й хвилині. Дуелунд перевів м'яч наліво на самотнього Караваєва, який у дотик пробив у кут, але Волинець встиг скластися і парирувати. Урятував Євген свої ворота і після удару з пари метрів від Соля - іспанець невдало замкнув передачу Караваєва.

2:0 - кияни здобувають чергові три бали.

Favorit Ліга. 21 тур

03.03.2020. Київ, НСК «Олімпійський». 8 434 глядачів

«Динамо» - «Колос» - 2:0 (1:0)

«Динамо»: Бойко – Караваєв, Шабанов, Попов, Кендзьора – Кадірі – де Пена (Вербич, 52), Шапаренко (Шепелєв, 31), Дуелунд (Цитаїшвілі, 88), Циганков (к) – Соль.

«Колос»: Волинець, Єфремов, Гавриш (к), Петров, Ємець, Богданов, Оріховський (Мілько, 81), Задоя, Ільїн (Морозко, 63), Вільхамссон, Лисенко (Кожушко, 46).

Голи: Соль (40), Циганков (54)

Попередження: Шапаренко (11), Шабанов (28), Соль (44) – Петров (22), Ємець (32), Єфремов (62)

Вилучений: Задоя (45)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер