FC Aesch Tournament. «Фулхем» U19 – «Динамо» U19 – 2:1. Звіт про матч

FC Aesch Tournament. «Фулхем» U19 – «Динамо» U19 – 2:1. Звіт про матч

Юнацька команда "Динамо" провела другий матч на міжнародному турнірі FC Aesch Under 19 International Football Tournament, що триває в Швейцарії.

Після розгрому "Базеля" (5:1) в стартовій зустрічі групового етапу змагання підопічні Ігоря Костюка зустрічалися з англійським "Фулхемом", матч із яким став перевіркою на витривалість і фізичну готовність.

Із перших хвилин "Фулхем" заволодів ініціативою та діяв першим номером, просуваючись до воріт Авраменка з використанням обох флангів. Динамівці намагалися використати швидкі контратаки, проте в стартовій третині першого тайму моментів біля воріт обох команд не виникало, натомість арбітр матчу фіксував велику кількість дрібних фолів.

На 14-й хвилині один із кутових у виконанні "Фулхема" втілився у забитий гол - високий захисник лондонців Чарлі Робінсон виграв верхову боротьбу та головою відправив м'яч у ворота Авраменка. 

За кілька хвилин "Фулхем" міг розвинути свій успіх, виборовши м'яч у центрі поля та провівши швидку атаку правим флангом, яка завершилася переведенням до штрафного та ударом низом від Олівера Гоффорда з 11-ти метрів - трохи неточно. Гордон Лемар, у свою чергу, небезпечно пробив із лінії штрафного - поруч зі стійкою.

Після екватору першого тайму (регламент турніру передбачає тайми по 35 хвилин) динамівці стали частіше володіти м'ячем і цілком закономірно зрівняли рахунок. Спочатку Саленко намагався поцілити в ворота дальніми ударами, а Балаба втратив відмінний момент, не влучивши у площину воріт із кількох метрів після навісу Кремчаніна зі штрафного.

За дві хвилини до свистка на перерву Гусєв і Слесар організували атаку правим флангом, а Горбач головою замкнув навіс до штрафного - 1:1.

Стартові хвилини другого тайму залишилися за динамівцями - наша команда застосовувала високий пресинг і притисла суперників до їхніх воріт. Однак перша ж контратака "Фулхема" завершилася заробленим пенальті - захисники "Динамо" не втримали Гордона, і Авраменко, вийшовши з воріт, вимушений був зупиняти суперника із фолом.

Виконав вирок арбітра капітан "Фулхема" Делано Маккой-Сплатт, який обрав для удару лівий від голкіпера кут, тоді як Авраменко стрибнув у правий - 2:1.

Невдовзі на полі виникла невелика штовханина - арбітр призначив вільний удар у межах штрафного "Фулхема" на користь "Динамо", із чим англійці були незгодні. А найактивніші учасники конфлікту - Маккой-Сплатт і Горбач - отримали попередження. Однак використати стандарт динамівцям не вдалося - на удар того ж таки Горбача зреагував воротар "Фулхема" Макналлі.

У фінальні хвилини поєдинку в атаці "Динамо" виділявся Андрій Маткевич, який вийшов на заміну. Він двічі пробивав по воротах лондонців, але на перший постріл метрів із 13-ти зреагував Макналлі, а другий удар, із лінії штрафного, пройшов вище воріт.

Тож рахунок на табло залишився незмінним - 2:1 на користь "Фулхема". 

Третій і заключний матч групового етапу "Динамо" проведе завтра, 30 липня. Об 11:30 (за Києвом) розпочнеться зустріч із мексиканським "Тигресом", а вже на вечір суботи заплановані півфінальні поєдинки.

FC Aesch Under 19 International Football Tournament

"Фулхем" U19 (Лондон, Англія) - "Динамо" U19 (Київ, Україна) - 2:1 (1:1)

Стартовий склад "Динамо": 12. Авраменко - 20. Гусєв, 18. Сизонюк, 17. Філатов, 8. Бенедюк (к) - 3. Балаба, 22. Саленко, 5. Янчишин, 7. Слесар, 13. Кремчанін - 9. Горбач. 

На заміни виходили: 11. Грохольський, 19. Маткевич.

Голи: Робінсон (14), Маккой-Сплатт (43) - Горбач (33).

Попереджені: Маккой-Сплатт (45) - Горбач (45).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер