ФК «Львів» – «Динамо»: історія протистояння в один матч

ФК «Львів» – «Динамо»: історія протистояння в один матч

ФК «Львів» веде свою історію з 22 травня 2006 року, а вже наступного дня на засіданні Бюро Професійної футбольної ліги було ухвалено рішення про визнання новоствореного клубу правонаступником ФК «Газовик-Скала» зі Стрия. За підсумками дебютного повноцінного сезону на професійному рівні ФК «Львів» здійснив вражаючий ривок і здобув право грати в елітному дивізіоні.

Історія протистояння «Динамо» та ФК «Львів» налічує лише один матч. Відбувся він 9 листопада 2008 року, коли кияни на домашньому стадіоні імені Валерія Лобановського в рамках 14-го туру Прем'єр-ліги чемпіонату України обіграли новачка з рахунком 1:0.

Примітно, що єдиний гол у матчі на рахунку захисника Бадра Ель Каддурі. Також «відзначився» Олександр Алієв, який не реалізував пенальті, що з півзахисником «Динамо» трапляється вкрай рідко.

«Динамо»: Богуш, Бетао, Вукоєвич, Алієв, Бангура, Діакате, Шацьких (Чернат, 46), Михалик (Несмачний, 62), Романчук (Зозуля, 56), Мілевський, Ель Каддурі.
ФК «Львів»: Шевчук, Гальчук, Жданов, Ващук, Кіцута, Федорчук, Шевелюхин, Худзік, Котенко (Б.Баранець, 76), Г.Баранець, Полтавець (Панас, 83).
Гол: Ель Каддурі (75).
Нереалізований пенальті: Алієв (13).

Львів'яни, незважаючи на хороші результати в останніх іграх, ще не забезпечили собі місця в Прем'єр-лізі на наступний сезон. Тому, можна бути впевненими, футболісти молодої команди також дадуть бій чемпіону й на домашній арені в Добромилі.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер