ФК «Львів» – «Динамо»: а судді хто?

ФК «Львів» – «Динамо»: а судді хто?

Призначені арбітри на матч 29-го туру Прем’єр-ліги чемпіонату України, в якому ФК «Львів» на домашньому стадіоні в Добромилі прийматиме «Динамо».

Суддя в полі – арбітр національної категорії Володимир Сіренко з Сімферополя. Зайнятися суддівством кримчанин вирішив у 1990 році, а через 12 років почав залучатися до обслуговування матчів вищої ліги. У нинішньому сезоні працював на 13-ти матчах елітного дивізіону, зокрема на двох за участю «Динамо». У 2-му турі підопічні Юрія Сьоміна обіграли на виїзді дніпропетровське «Дніпро» (3:1), а в 7-му вже на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського зломили опір донецького «Металурга» (1:0).

Допомагати головному рефері будуть асистент арбітра першої категорії Володимир Володін, який представляє Херсон, і асистент арбітра ФІФА Олексій Андреєв (Донецьк). Функції резервного арбітра покладено на арбітра другої категорії Івана Токаренка з Миколаєва.

Делегатом ФФУ на матчі виступить полтавчанин Анатолій Дяченко, а функції інспектора ФФУ виконуватиме Валерій Онуфер (Ужгород).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер