»Порту» прибув до Києва

»Порту» прибув до Києва

В понеділок о 19.45 в аеропорт «Бориспіль» приземлився літак з делегацією «Порту» на борту. Після проходження митного контролю португальці оперативно розмістилися в автобусі і через півгодини прибули до одного з найкомфортабельніших готелів столиці – «Хаятт». Менеджер клубу так пояснив прибуття «Порту» за дві доби до матчу: «Вся справа в дальньому перельоті, втомі, що накопичилася в гравців, і різниці в часі. Якщо матч Ліги чемпіонів проходить, наприклад, в Англії, ми прибуваємо за день до гри».

У поєдинку проти «Динамо» наставник «Порту» Жезуальду Феррейра розраховує на 19 гравців:

Воротарі: Елтон, Нуну;

Захисники: Ліно, Бруну Алвеш, Педру Емануель, Роландо, Крістіан Сапунару, Мілан Степанов;

Півзахисники: Фернандо, Фреді Гуарін, Лучо Гонсалес, Маріано Гонсалес, Пеле, Рауль Мейрелеш, Крістіан Родригес, Тарик Сектиуї, Томаш Кошта;

Нападники: Халк, Лісандро Лопес;

Спілкування з журналістами головного тренера «Порту» Жезуальду Феррейри і одного з гравців команди відбудеться 4-го листопада о 19.45 в конференц-залі стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Після цього о 20.15 представники ЗМІ запрошуються на тренування ФК «Порту» (відкриті перші 15 хвилин). В середу о 21.45 нас чекає найцікавіше – поєдинок «Динамо» - «Порту». По закінченню зустрічі португальська команда повертається додому.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер