Феєрія від Рубена та Мілевського в контрольному спарингу динамівських команд

Феєрія від Рубена та Мілевського в контрольному спарингу динамівських команд

У неділю, 24 березня, в суперниках «Динамо» була друга команда «біло-синіх», а сьогодні молодіжний склад.

Гра складалася з двох таймів по тридцять хвилин кожен і завершилася впевненою перемогою старших за рангом – 6:0.

Рахунок забитим м'ячам відкрив Денис Гармаш, який повернувся з розташування національної збірної України (нагадаємо, півзахисник через дискваліфікацію пропускає найближчий матч із Молдовою). На 14-й хвилині Артем Мілевський вивів Гармаша віч-на-віч із Ткаченком, якого Денис переграв обвідним ударом із лінії штрафного майданчика.

Потім прийшов час Марко Рубена. Аргентинець багато й наполегливо працює на тренуваннях, намагаючись заробити можливість участі в офіційному матчі. Свою зарядженість на результат та гольове чуття Марко наочно продемонстрував у цьому спарингу, забивши чотири м'ячі.

На 25-й хвилині Рубен реалізував вихід віч-на-віч, а за вісім хвилин ударом головою замкнув флангову подачу Лукаса Переса. Свій третій у матчі гол він провів після ідеальної передачі Мілевського, з другої спроби переправивши м'яча в сітку воріт.

Дуже старався Лукас, якого тренери використали на правому фланзі півзахисту. Іспанець мав кілька нагод відзначитися, але більше досяг успіху в ролі асистента. На 51-й хвилині Лукас діагональною передачею знайшов Мілевського (на рахунку якого гол та дві гольові передачі), який обіграв захисника та, увійшовши до штрафного майданчика, пробив точно в кут. А на 56-й хвилині ще раз спрацювала зв'язка Лукас-Рубен, після чого в матчі було встановлено остаточний рахунок 6:0.

Практично весь поєдинок гра точилася на одній половині поля. Олександр Шовковський лише час від часу вступав у гру, а повноцінно свою майстерність він зміг продемонструвати на 53-й хвилині, парирувавши непоганий удар із десяти метрів Олега Маїка.

У першому таймі за команду Олександра Хацкевича виступав Сергій Рибалка, якого віддано в оренду «Словану». Під час паузи в чемпіонаті Чехії Сергій приїхав до Києва, де тренери «Динамо» надали йому ігрову практику.

Також потроху повертає втрачені кондиції Дуду. У матчі у бразильця була можливість показати себе тренерському штабу, але через біль у гомілкостопі він достроково залишив поле.

Контрольний спаринг

«Динамо» – «Динамо» (молодіжний склад) – 6:0 (2:0)

24.03.2013. Конча-Заспа. Манеж НТБ «Динамо»

«Динамо»:
Шовковський – Тайво, Сидорчук, Данило Сильва, Трубочкін – Аруна, Гармаш, Алієв, Лукас Перес – Мілевський, Рубен.

«Динамо» (молодіжний склад):
Ткаченко (Вайло, 31) – Акубардія (Головко, 31), Болденков, Бурда, Нагорний (Мілютін, 31) – Цибульник (Харатін, 31), Савченко, Кузик (Дуду, 31; Кузик, 45), Рибалка (Мироненко, 31) – Маїк, Кравець.

Голи: Гармаш (14, гольовий пас Мілевський), Рубен (25; 33, Лукас Перес; 38, Мілевський; 56, Лукас Перес), Мілевський (51, Лукас Перес).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер