»Фенербахче»: генеральна репетиція перед візитом до Києва

»Фенербахче»: генеральна репетиція перед візитом до Києва

Стамбульський "Фенербахче" провів останній матч у рамках національної суперліги перед візитом до Києва. Нагадаємо, що 10 грудня «Динамо» зіграє з турками в завершальному поєдинку групового турніру Ліги чемпіонів.

"Денизліспор" – "Фенербахче" – 0:1

"Фенербахче":
Волкан Демірель, Гекхан Генюл (Ондер Турачі, 75), Еду, Лугано, Роберто Карлос, Казим-Ричардс, Сельчук Сахин, Хосіко (Емре, 58), Ведерсон (Дейвид, 58), Алекс, Гуїза.

Гол: Емре (60).

Генеральна репетиція команді Луїса Арагонеса вдалася. Впродовж усіх 90 хвилин матчу "канарки" володіли перевагою, але тривалий час безрезультатно намагалися поцілити у ворота суперника. Долю ж матчу вирішив Емре Белезоглу. Лише через дві хвилини після своєї появи на полі півзахисник завдав фантастичного за красою удару, з яким голкіпер "Денизліспора" впоратися не зміг.

Таким чином, "Фенербахче" довів свою безпрограшну серію в національному чемпіонаті до восьми матчів, завдяки чому "канарки" практично впритул наблизилися до лідера – "Трабзонспора". Втім, доля головного тренера Луїса Арагонеса багато в чому залежатиме саме від результату матчу в Києві. Адже для керівництва "Фенербахче" перемоги в єврокубках набагато важливіші за локальні успіхи...

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер