»Фенербахче»: невдала репетиція перед матчем із «Динамо» (оновлено)

»Фенербахче»: невдала репетиція перед матчем із «Динамо» (оновлено)
Сельчук Сахін

Сьогодні стамбульський «Фенербахче» провів черговий матч у чемпіонаті Туреччини. В рамках 5-го туру команда Луїса Арагонеса проводила на виїзді поєдинок із «Сівасспором», який мав стати генеральною репетицією перед матчем 2-го туру групового турніру Ліги чемпіонів проти «Динамо».

Перед звітним туром «Сівасспор» випереджав «Фенербахче» на два очки в турнірній таблиці, і в домашньому поєдинку з віце-чемпіоном країни серйозно розраховував поповнити свій очковий багаж.

Гості впродовж першого тайму володіли тотальною перевагою, яка вилилася в гол Сельчука Сахіна на 34-й хвилині. Проте, господарі не зупинилися, і в останні 15 хвилин матчу змогли не тільки зрівняти рахунок, але й вирвати перемогу – другий м'яч у ворота «Фенербахче» був відправлений на 88-й хвилині матчу.

Таким чином, «жовто-сині» залишилися на восьмому місці в турнірній таблиці, маючи в активі дві перемоги і три поразки. Втім, після матчів уїкенду «Фенербахче» цілком може опуститися і нижче.

«Сівасспор» – «Фенербахче» – 2:1

«Фенербахче»: Волкан Бабакан, Лугано, Роберто КарлосЕ (Угур Борал, 46), Казим-Ричардс (Бурак Йїлмаз, 71), Алекс, Гуїза, Ондер Турачі, Сельчук Сахін, Мальдонадо (Семіх Шентюрк, 80), Гекхан Генюл.

Голи: Мурат Созгельмез (77), Сезер Бадур (88) – Сельчук Сахін (34).

Також свої матчі в національних чемпіонатах провели інші суперники "Динамо" в груповому турнірі - португальський "Порту" та лондонський "Арсенал". І якщо чемпіон Португалії без проблем переміг на своєму полі "Пакуш Феррейра", то"Арсенал" зазнав сенсаційної поразки на домашньому "Емірейтс Стедіум" від новачка прем'єр-ліги - "Халл Сіті".

"Порту" – "Пакуш Феррейра" – 2:0

"Порту": Елтон, Сапунару (Кандейяш, 56), Роландо, Бруну Алвеш, Ліно, Томаш Кошта, Фернандо, Рауль Мейрелеш, Лісандро Лопес (Халк, 70), Фаріас (Гуарин, 56), Родригес.

Голи: Рауль Мейрелеш (14), Халк (72).

* * *

"Арсенал" – "Халл Сіті" – 1:2

"Арсенал": Альмунія, Санья, Коло Туре, Галлас, Кліші, Ебуе (Бендтнер, 69), Фабрегас, Денілсон, Уолкотт (Вела, 77), ван Персі, Адебайор.

Голи: Макшейн (50, автогол) – Жеованні (62), Кузен (66).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер