Feyenoord.Tv знімає передачу про київське «Динамо»

Feyenoord.Tv знімає передачу про київське «Динамо»

Напередодні гри з “Фейєноордом” знімальна група клубного телеканалу роттердамців відвідала стадіон “Динамо” ім. Валерія Лобановського. В програмі перебування голландських журналістів було знімання спеціальної програми про київський клуб, динамівський стадіон, збір матеріалів щодо “Матчу смерті”.

“Нині в Голландії відчувається підвищений інтерес до київського “Динамо”. Наші вболівальники практичного нічого не знають про ваш клуб, хоча він є одним з найкращих у Східній Європі. Багато хто асоціює “Динамо” з Росією, а це неприпустимі речі. Ми спробуємо розповісти голландцям багато нового про київський клуб”, - зазначив Михел Кореман, один з журналістів Feyenoord.Tv.

Клубний телеканал “Фейєноорда” випускає програми для трьох країн. Окрім Голландії це Японія та Південна Корея. І це не дивно – азіатські вболівальники готові платити за те, щоб побачити гру своїх кумирів Оно та Сонга. Крім телеканалу, в медіа-інфраструктуру володаря Кубка УЄФА входить інтернет сайт та клубна газета, яка видається раз на два тижня.

Голландських журналістів дуже цікавило славне минуле “Динамо”, особливо події навколо гравців під час Другої світової Війни. Детальна екскурсія по клубу надала нашим іноземним колегам достатньо інформації для “київського спецвипуску”.

“Не в кожній країні ми приділяємо стільки уваги клубу-супернику. Наприклад, той же Ньюкасл за “інформаційною складовою” поступається Києву та Турину. Матч “Фейєноорда” в Італії для нас буде цікавий подвійно – є шанс зустрітися з виступаючими в Італії Хуліо Крузом і Йоном Даль Томассоном, які раніше грали на наш клуб”, - вважає оператор Feyenoord.Tv Конрад Дикстра.

Після 40-хвилинної розмови з прес-аташе “Динамо” Сергієм Полховським (питання, насамперед, торкалися ролі “Динамо” в історії українського та радянського футболу) гості поділилися досвідом роботи медіа-служб “Фейєноорда”, а також останніми новинами з табору свого клубу. Так, на думку Коремана, відсутність ван Хойдонка з лихвою компенсує Бонавентура Калу, з виходом якого гра роттердамців стане більш різноманітною та непередбачуваною.

ГолландцыДо речі, Feyenoord.Tv проведе доволі цікавий експеримент. Провідний форвард команди П’єр ван Хойдонк травмований і буде дивитися матч по телевізору. По ходу зустрічі його реакція на події матчу буде фіксуватися на плівку та вмонтована в сюжет зустрічі…

“Для наших команд завтра буде ключовий поєдинок у цьому груповому турнірі. Це питання і клубного престижу й чималеньких преміальних. У вас є психологічна перевага - підтримка фанатів, але це зовсім не означає перевагу на полі. Наші вболівальники гідно оцінили “Динамо”, проводивши киян оплесками. Сподіваюсь на подібну реакцію по відношенню до обох команд і завтра. Нехай переможе найсильніший!”, - резюмував свій прогноз Михель Кореман.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер