Філіпп КЛЕМАН: «Завтра спробуємо показати свій справжній рівень»

Філіпп КЛЕМАН: «Завтра спробуємо показати свій справжній рівень»

Філіпп КЛЕМАН: «Останнім часом ми граємо у напруженому графіку, але загалом я задоволений станом команди. Завтрашня гра покаже, наскільки ми готові. Ми виграли на старті сезону три поєдинки, але лише час покаже, чи зможемо ми витримати такий темп. Ми намагаємося грати та досягати результату в кожному матчі. Але сезон – це не спринт, а марафон, до якого потрібно добре підготуватися.

Якщо говорити про першу гру, то в першому таймі на полі був справжній «Брюгге», а от у другому – «Брюгге»-середняк. Завтра ми спробуємо показати наш рівень. Будемо атакувати та намагатися забити. Відбиватися точно не будемо. Наше завдання – пройти до наступного етапу».

Симон МІНЬЙОЛЕ: «У першому матчі нам удалося здобути мінімальну перемогу, тому в нас є невелика перевага. Можливо, цього вистачить, щоб пройти до наступного етапу. Завтра буде важкий матч, адже «Динамо» – сильний суперник, але ми сподіваємося пройти далі. Завтрашня гра для нас дуже важлива, адже це Ліга чемпіонів. Це одна з причин, чому я радий бути у «Брюгге» та вважаю себе частиною команди.

Позитивним для нас буде той результат, який дозволить нам вийти до наступного етапу. Наше завдання – спробувати забити бодай один м’яч, і команда спробує це зробити. Але якщо ми пропустимо тричі, то це нам не допоможе. Тому потрібно надійно зіграти в захисті. Розумію, що в мене буде багато роботи в матчі-відповіді, але я готовий до цього. Серед гравців «Динамо» відзначив би Франа Соля, адже трохи знаю про нього, але чекати неприємностей можна й від інших гравців».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер