Фільм «Лобановський назавжди» тепер може побачити широка публіка

Фільм «Лобановський назавжди» тепер може побачити широка публіка

Це документальна стрічка про легендарного тренера київського «Динамо» Валерія Васильовича Лобановського, який вперше в історії радянського спорту вивів свій клуб у гранди європейського футболу. Фільм уже побував на численних фестивалях по всьому світу. Його вже побачили і високо оцінили глядачі на таких престижних фестивалях документального кіно, як англійському Шеффілді і канадському Монреалі. Також стрічка здобула перемогу в номінації «Кіно і телефільми про футбол - Великі чемпіони» на 34-му Міжнародному фестивалі спортивного кіно і телебачення в Мілані і була нагороджена «Лавровим вінком».

В Україні фільм уперше глядачі побачили на КМКФ «Молодість», де фільм став спеціальним подією в рамках програми «Українська прем'єра».

Відзначимо, що режисером фільму є Антон Азаров, для якого, ця робота - дебют в повнометражному документальному кіно. А продюсерами стали Дмитро Симонов і Сергій Полховський. В основу фільму лягли архівні матеріали, розповіді та спогади футболістів, тренерів, функціонерів і художників сучасності таких як Андрій Шевченко, Олег Блохін, Мішель Платіні, Ігор Бєланов, Йожеф Сабо, Сергій Ребров, Карло Анчелотті і інших.

«Лобановський назавжди» знятий незалежною київською кінокомпанією Das Boot Production.

Нагадаємо, що з 1 грудня стрічка надійде в прокат, і її зможе побачити широка публіка. Цей фільм покажуть більш ніж в 30-ти кінотеатрах по всій країні.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер