Фінал Кубка України – десерт для вболівальників

Фінал Кубка України – десерт для вболівальників

Футбольна весна-2008 була б неповноцінною без зустрічі між українськими грандами – «Динамо» і «Шахтарем». Волею календаря обидва матчі в чемпіонаті команди відіграли ще минулого року, залишивши на травень десерт – фінал Кубка України.

У численних інтерв’ю гравці обох команд заявляють про повну відсутність інтересу до виступів суперника по фіналу, намагаючись зосередитись на власній підготовці до вирішальної зустрічі. Напевне, без лукавства тут не обходиться, або, можливо, суперники настільки добре знають один одного, що не хочуть зайвий раз нагадувати про давні рахунки.

На підготовку до фіналу в Юрія Сьоміна було три повноцінних дні. Неділю повністю віддано відновлювальним процедурам після матчу з «Закарпаттям», а в понеділок і вівторок на базі в Конча-Заспі за планом були одноразові тренування. Надалі перебувають у клубному лазареті Олег Допілка, Олег Гусєв і Майкл. Для перших двох футбольний сезон завершився ще минулого місяця. Не помічник команді і Тарас Михалик. Повторне обстеження встановило у перекваліфікованого з півзахисника у захисника виконавця розрив зв'язок голеностопу. «На жаль, тільки через тиждень мені знімуть лонгет, потім ще два тижні ходитиму з тугою пов’язкою. Лише після цього зможу потрохи працювати з ногою. У моїх планах підійти до повної готовності до середини червня, коли команда вийде з відпустки і поїде на тренувальний збір», - печальним голосом розповів Тарас. Зараз динамівець пересувається на милицях і фінал Кубка дивитиметься по телевізору.

Таким чином, до поєдинку з «Шахтарем» готується близько двадцяти гравців. У понеділок була двостороння гра на все поле і тренери, аби мати повноцінні склади, взяли з другої команди Морозюка, Бельгазуані, Хачеріді. Учора вже в тренуванні брали участь ті, кого Сьомін планує взяти на фінал до Харкова.

Головний тренер є прихильником стабільного складу, лише зрідка вносячи зміни в когорту основних. Частіше за все вони спричинені травмами гравців. Ризикну припустити, що в Харкові вийде той же склад, що й в с останньому матчі динамівців в Ужгороді. Хоча, цілком можлива ротація серед нападників. Хет-трік в Ужгороді «забронював» місце на вістрі атаки для Бангура, а от скласти пару гвінейцю рівні шанси мають Шацьких, Мілевський і Кравець.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер