Фінал Кубка України відбудеться в Харкові

Фінал Кубка України відбудеться в Харкові

Розглянувши лист Міністерства охорони здоров'я України, у якому йшлося про пропозицію перенесення фінального матчу Кубка України зі Львова до регіону з більш стабільною епідемічною ситуацією, керівництво УАФ прийняло рішення перенести поєдинок між «Динамо» і «Ворсклою», що мав відбутися 8 липня на «Арені Львів», в інше місто.

Новим містом для проведення вирішального матчу турніру було обрано Харків, а ареною - стадіон ОСК «Металіст», оскільки це місто та арена мають організаційний досвід у проведенні спортивних заходів такого рівня. Дата фінального поєдинку залишилася незмінною - 8 липня.

Причина перенесення - складна епідемічна ситуація в регіоні. За даними Міністерства охорони здоров'я України, 25 червня, вперше з початку карантину, Львівська область випередила інші регіони країни за кількістю заражених COVID-19.

Нагадаємо, що спочатку фінал Кубка України-2020 мав відбутися в Тернополі, але з аналогічних причин був перенесений до Львова. Тернопіль же прийме фінальний матч турніру у 2021 році.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер