Фінал пам'яті турніру Банникова відбудеться в Києві. На вболівальників очікує сюрприз

Фінал пам'яті турніру Банникова відбудеться в Києві. На вболівальників очікує сюрприз

Міжнародний юнацький турнір пам'яті першого президента Федерації футболу України Віктора Банникова вже посів почесне місце не лише у вітчизняному спортивному календарі, але і в графіку міжнародних змагань УЄФА. Стартувавши у понеділок на аренах Бородянки та Обухова втретє поспіль, він, також, став невід'ємною частиною святкувань 50-ліття від дня створення УЄФА.

Цікаво, що напередодні другого туру турніру його учасники запустили у небо п'ятдесят повітряних шарів зі спеціальними картками УЄФА всередині. Усі, хто знайшов ці послання, зможуть відправити їх на адресу головного штабу Європейської футбольної асоціації для отримання ювілейних призів. Серед них - дві путівки на фінальний матч Ліги чемпіонів наступного року. Відзначимо також, що, одночасно з "київським" матчем, з різних кутків континенту було запущено в небо понад 20 тисяч аналогічних шарів, у тому числі - з Ньону, де розташована штаб-квартира УЄФА, і з двох міст Португалії, де зараз проходять фінальні матчі європейської першості.

Родзинкою турніру пам'яті Банникова стане заключний день змагань - 19 червня. Для тих, хто в цей суботній день відвідає стадіон "Динамо" імені Валерія Лобановського, де о 16.00 відбудеться матч за третє місце, а о 19.00 - фінальний поєдинок, Федерація футболу України та футбольний клуб "Динамо" (Київ) зробили суперподарунок. Усіх секретів розкривати не будемо, нехай це стане приємним сюрпризом (хоча найдалекоглядніші футбольні фани, безумовно, здогадаються, про що мова). Зазначимо лише, що цей святковий вечір, мабуть, затягнеться до глибокої ночі.

Поруч з кількома іншими радісними моментами, його прикрасить гала-концерт за участю зірок української і закордонної естради, серед них Наталка Мигилевська, Вітас, групи "ВВ" з легендарним Олегом Скрипкою, "Жуки", "Брати Карамазови", "SMASH", NEVERGREEN, "Фабрика зірок", учасники телепроекту "Шанс" та багато-багато іншого. Це буде незабутній вечір футбольної та естрадної майстерності!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер