«Фіорентина» – «Динамо»: останні новини перед грою

«Фіорентина» – «Динамо»: останні новини перед грою

Напередодні ввечері команда Сергія Реброва провела тренування на «Артеміо Франкі» (дивитись фото), перші 15 хвилин якого були відкритими для представників ЗМІ. Динамівці готуються до гри з гарним настроєм, будучи сповнені бажання за шість років знову вийти до півфіналу Ліги Європи.

Варто також відзначити, що всі гравці, які прибули до Флоренції, тренуються без будь-яких обмежень. В першу чергу, це стосується захисника Віторіну Антунеша, який пропустив через проблеми з гомілкостопом недільну гру чемпіонату України з «Волинню». Через дискваліфікацію команді не допоможе Александар Драгович, а через травми Мігель та Дьємерсі Мбокані.

Потихеньку приїжджають до Флоренції вболівальники «Динамо». Трохи більше ста шанувальників нашої команди придбали квитки до гостьового сектору «Артеміо Франкі» ще в Києві, ще стільки ж – у Флоренції. Враховуючи динаміку продажів, у «біло-синьому» секторі буде близько трьохсот динамівських сердець. Як зазначив один із фанів Михайло, який раніше проживав у Хмельницькому, а зараз працює в Мілані, могло бути й набагато більше, але через зайнятість на роботі не кожен із проживаючих в Італії українців може собі дозволити здійснити вояж до Флоренції. Самі ж уболівальники налаштовані дуже оптимістично, реально оцінюючи силу «Фіорентини», але в прогнозах на матч віддаючи перевагу «Динамо».

Буде на стадіоні в команди підтримка й збоку відомих у футбольному світу людей. Як уже повідомлялося, до Флоренції приїхали екс-тренер «Динамо» Вінченцо Пінколіні, а також хорватський фахівець Борис Пейрек, який деякий час працював із молодіжним складом. Помічені в місті колишні гравці «Динамо» Віктор Хлус та Юрій Калитвинцев, олімпійська чемпіонка з гімнастики Стелла Захарова....

Також було затверджено, в яких комплектах форми сьогодні будуть грати команди. Суперники одягнуть основні комплекти форми, динамівці – білого кольору, а флорентійці – фіолетового. Голкіпер «Динамо» вийде на гру також в основній формі світло-зеленого кольору, голкіпер гостей у бірюзовому.

Стартовий свисток арбітра зустрічі Йонаса Ерикссона пролунає о 22:05.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер