«Фіорентина» переграла «Сампдорію» та піднялася на 4-те місце (+ ВІДЕО)

«Фіорентина» переграла «Сампдорію» та піднялася на 4-те місце (+ ВІДЕО)

У 29-му турі підопічні Вінченцо Монтелли приймали прямого конкурента в боротьбі за місце в зоні Ліги чемпіонів – «Сампдорію», очолювану Синішею Михайловичем. Перед матчем «Сампдорія» випереджала «Фіорентину» на два очки, а «Наполі», яке гостювало у «Роми», – на одне.

Гра у Флоренції, на домашньому стадіоні «фіалок», легендарному «Артеміо Франкі», пройшла під акомпанемент зливи, яка сильно вплинула на гру команд. Система дренажу на стадіоні, який давно не реконструювався, явно не впоралася з великою кількістю опадів, і команди змушені були боротися не лише із суперником, але й із полем. У підсумку перший тайм так і завершився без голів.

У другій половині зустрічі «фіалки» все ж утілили свою беззаперечну перевагу (удари – 11:5, у площину – 4:1, відсоток володіння м'ячем – 61:39, кутові – 6:3) у результат на табло.

На 61-й хвилині рахунок відкрив Алессандро Діаманті (на верхньому фото), змістившись із лівого флангу до центру та правою ногою закрутивши м'яча точно в дальній кут. А лише через три хвилини другий м'яч у ворота «Сампдорії» спрямував Мохамед Салах, здійснивши вражаючий забіг до штрафного майданчика гостей.

На тому зустріч і завершилася – 2:0 на користь «Фіорентини». Нагадаємо, цю гру з трибун стадіону переглядав Вісенте Гомес.

У цьому матчі Вінченцо Монтелла задіяв наступних виконавців: Нето – Ричардс, Родригес, Басанта, Алонсо – Аквілані (Варгас, 83), Бадель, Валеро, Діаманті (Фернандес, 76), Салах (Лаццарі, 89) – Гомес (к).

Завдяки цій перемозі «Фіорентина» випередила «Сампдорію» та «Наполі» в турнірній таблиці й тепер посідає четверте місце (13 перемог, 10 нічиїх, 6 поразок, різниця м'ячів – 43:31), відстаючи від «Лаціо», що йде третім, на шість очок.

У найближчих матчах на команду Монтелли чекає нелегкий графік. Наступний матч «фіалки» проведуть 7 квітня, коли на своєму полі зустрінуться з «Ювентусом» у рамках Кубка Італії, потім 12 квітня в гостях поміряються силами з ще одним прямим конкурентом у Серії А «Наполі», а 16 квітня в Києві зіграють із «Динамо».

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер