Перший матч Асатіані, перший м'яч Єременка

Перший матч Асатіані, перший м'яч Єременка
Роман Єременко

Після перемоги в Одесі «Динамо» продовжило свою безпрограшну виїзну серію, яка тепер нараховує 49 матчів. Це абсолютний рекорд! Оптимістично виглядають й інші показники – кияни 23 матчі поспіль не залишають поле без забитого м'яча, а в чотирьох останніх зустрічах не пропустили жодного м'яча.

Точні удари Єременка, Гіоане та Кравця принесли «Динамо» 125-у перемогу з великим рахунком. Це найкращий показник серед українських команд.

М'яч Артема Кравця на самому початку другого тайму став 60-м для «Динамо» в поєдинках проти «Чорноморця». Суперники засмучували кіперів киян лише 22 рази.

В дебютному матчі з «Чорноморцем», Малхаз Асатіані став восьмим грузином, який захищав кольори «Динамо» в чемпіонаті України. До нього 72 матчі провів Каладзе - найкращий показник серед грузинських гвардійців «Динамо». 26 поєдинків на рахунку Деметрадзе, по 21 - Джишкаріані і Цвейби, 6 - Марцваладзе, по 2 - Аладашвілі та Імедашвілі.

М'яч у ворота Ширяєва став першим для Романа Єременка після переходу до «Динамо». Нагадаємо, що фінський півзахисник дебютував в останній день літа в поєдинку проти донецького «Металурга», а потім двічі поспіль виходив у стартовому складі в матчах проти «Арсеналу» і «Чорноморця». Також Роман став першим громадянином Фінляндії, який відзначився забитим м'ячем у чемпіонаті України.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер