Перший робочий день

Перший робочий день

Сьогодні на заміській базі «Динамо» в Кончі-Заспі галасно та багатолюдно. Після чотиритижневої відпустки тут знову зібралися гравці «Динамо»! Як прийнято в таких випадках, усі дружньо обіймалися, весело спілкувалися, ставлячи традиційні питання: де і з ким відпочивав? що бачив? форму підтримував?.

Розійшовшись на короткий час по своїх номерах, об 11:00 гравці зібралися в залі для теоретичних занять. Причина більш ніж поважна – президент клубу Ігор Суркіс представив головного тренера команди Юрія Сьоміна та його помічників. Нагадаємо, асистентів у Юрія Павловича тепер шестеро: Лужний, Ігнатьєв, Зуєв, Ребров, Михайлов та Пінколіні. «Вважайте, що Юрій Павлович ці півтора роки перебував у відрядженні, а зараз знову повернувся до нашого клубу», – звернувся Суркіс до гравців та обслуговуючого персоналу команди.
Далі виступив Сьомін, розповівши про плани на підготовчий період, після чого команда розділилася на дві частини.

Алмейда, Андре, Бертольйо, Бойко, Вукоєвич, Данило Сильва, Єременко, Кичак, Маграо, Нінкович, Попов, Теміле, Суарес та Бетао вирушили до манежу, де під керівництвом Вінченцо Пінколіні провели дуже напружене тренування. Друга група, до якої увійшли Богуш, Гармаш, Гусєв, Коваль, Зозуля, Кравець, Михалик, Несмачний, Хачеріді, Мілевський, Шовковський, Ярмоленко, Юссуф та Гіоане відвідали клініку «Борис», провівши в ній поглиблене медобстеження. Завтра вранці групи поміняються ролями.

Трохи пізніше за інших, орієнтовно – у п'ятницю, розпочне підготовку Андрій Шевченко. Нападник у ці дні проходить обстеження в лікарів, які його давно наглядають. Також найближчими днями в Києві чекають на Ель Каддурі та Гільєрме. Бадр заліковує старі травми, а бразилець за сімейними обставинами попросив подовжити йому відпустку на кілька днів. У режимі одно-двохразових тренувань динамівці будуть готуватися до неділі, вранці якої візьмуть курс на Ізраїль, де проведуть двотижневий збір. У його рамках заплановано проведення чотирьох зустрічей. Із збірною міста Ейлат (23 січня), з «Маккабі» з Хайфи (25 січня) та два поєдинки з ФК «Нижній Новгород».

Дивіться фотогалерею

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер