ФК «Динамо» Київ долучився до програми «Кіберзахисники»

ФК «Динамо» Київ долучився до програми «Кіберзахисники»

Минулими вихідними ФК «Динамо» Київ спільно з Представництвом Фонду цивільних досліджень та розвитку США в Україні провели захід для учасників реінтеграційної навчальної програми «Кіберзахисники». 

Програма  була створена для здобуття ветеранами необхідних навичок та знань для успішної кар'єри в галузі кібербезпеки. Ініціатива передбачає комплексне навчання з кіберзахисту та кібероборони. Вона допомагає учасникам здобути нові знання та навички, необхідні для успішної реінтеграції у цивільне життя та професійну діяльність.

Захід для учасників програми відбувся на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського. День розпочався з екскурсії легендарним стадіоном, у рамках якої гості дізналися його історію, відвідали музей, побували у чаші стадіону, роздягальнях команд, пройшлися тунелем, яким під час матчів гравців крокують на поле, доторкнулися до газону, оцінили вид на поле з найкращих місць. 

У конференц-залі стадіону пройшла офіційна урочиста частина, під час якої до всіх гостей від імені ФК «Динамо» Київ звернулися генеральний директор клубу Дмитро Бріф та директор Департаменту по роботі з уболівальниками Ярослав Гончар

У свою чергу подяку клубові за участь у програмі реінтеграції висловили регіональний директор Представництва Фонду Цивільних досліджень та Розвитку США ( CRDF Global в Україні) Михайло Верич, співзасновник та СЕО Cyber Unit Technologies Єгор Аушев, керівник управління забезпечення діяльності НКЦК профільної служби Апарату РНБО України Сергій Прокопенко, а також директор Департаменту цифрового розвитку та трансформації Міністерства у справах ветеранів України Надія Адаменко

Гості вручили представникам клубу іменні подяки, а самі отримали подарунки у вигляді іменних динамівських футболок. 

Для всіх бажаючих у рамках заходу на стадіоні було організовано кіберспортивний турнір з FС24 у спеціально обладнаному залі фан-офісу клубу. Учасники та вболівальники отримали позитивні емоції від турніру, а переможці та призери – призи та подарунки від ФК «Динамо» Київ. 

Приємним сюрпризом для учасників програми став візит на подію футболіста київського «Динамо» Олександра Андрієвського, який радо поспілкувався з нашими гостями. Таким чином майже на цілий день учасники програми занурились у захоплюючий свій футболу та отримали чимало позитивних емоцій. 

Реінтеграційна навчальна програма «Кіберзахисники» розроблена за стратегічної та фінансової підтримки Управління з координації надання допомоги США країнам Європи та Євразії Державного Департаменту США, і є частиною ініціативи Державного департаменту США з усунення кіберзагроз в Україні.



Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер