ФК «Динамо» (Київ) дякує Мігелю Велозу

ФК «Динамо» (Київ) дякує Мігелю Велозу

Колишній півзахисник «Динамо» Мігель Велозу у віці 38 років завершив футбольну кар’єру. Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

«Після багатьох років на полі, після безлічі битв, емоцій і перемог прийшов час попрощатися з грою у футбол. Це було непросте рішення, але зараз саме час перегорнути сторінку і почати нову главу», - написав Велозу, подякувавши кожному зі своїх колишніх клубів і «Динамо» зокрема.

Нагадаємо, в «Динамо» Велозу виступав протягом чотирьох років - з 2012 по 2016. У сезоні 2014/15 Мігель вперше виграв золоту нагороду чемпіонату України у складі київського «Динамо» та повторив це досягнення у наступному сезоні. Також двічі ставав з нашою командою володарем Кубка України.

За роки, проведені у динамівському колективі та внесок у перемоги клубу Мігелю Велозу подякував президент «Динамо» Ігор Суркіс:

«З моменту своєї появи у нашому клубі у липні 2012 року Мігель завжди вирізнявся своїм високим професіоналізмом та працелюбністю.

Він був одним із головних, якщо не головним, конструктором динамівських атак, віддавав фірмові передачі та демонстрував лідерські якості. Відмінно працював Мігель і на оборону, виконував величезний обсяг роботи та віддавав себе грі на всі 100%.

Щиро дякую Мігелю за усе, що він зробив для «Динамо», та бажаю успіхів після завершення кар’єри футболіста».


Як відомо, колишніх динамівців не буває, тож уся велика динамівська родина завжди з теплом і вдячністю згадуватиме Мігеля та час, кий він провів у складі нашої команди.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер