ФК «Динамо» Київ спільно з Favbet провели перший етап змагань з кіберфутболу FIFA 23

ФК «Динамо» Київ спільно з Favbet провели перший етап змагань з кіберфутболу FIFA 23

У змаганнях взяли участь 32 учасників та учасниць, серед яких гравчині основного складу жіночої команди «Динамо» Анастасія Степанець та Ілона Стрельцова.

На цьому етапі були розіграні призи від клубу та New Balance.

Перші топ-8 гравців пройшли далі у фінальний етап змагань, де вони будуть змагатись за головний приз - PlayStation 5. Наступний етап на шляху до фіналу відбудеться цієї неділі, 12 березня, об 11:00. Для гостей та учасників на великому екрані буде організована пряма трансляція матчу «Дніпро-1» - «Динамо», що почнеться о 13:00. Фінальний етап пройде орієнтовно за місяць.

"Так як ми не можемо приймати вболівальників на футбольних матчах, то ухвалили рішення спільно з партнерами та керівником кіберспортивного напрямку клубу Владиславом Туркевичем організувати змагання з кіберспорту. Мета проста - живе спілкування з уболівальниками київського Динамо. На турнірі була дуже позитивна атмосфера, люди приходили сім'ями, маленькими дітьми, все пройшло позитивно", - сказав директор департаменту Динамо Київ по роботі з уболівальниками Ярослав Гончар.

Призери першого етапу:

1. Рафалович Дмитро (ERL_Kingsman) - отримав в подарунок офіційну ігрову футболку від New Balance

2. Тоцький Владислав (ECF_Skromnuy) - отримав подарунки від фан-шопу ФК Динамо

3. Омельчук Євгеній (Zheka7gamer) - отримав подарунки від фан-шопу ФК Динамо

Наш клуб і організатори заходу дякують усім учасникам, технічним партнерам MOYO та ASUS cyberzone, а головне - Збройним Силам України, завдяки яким проводити подібні заходи є можливим!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер