ФК «Динамо» (Київ) та Фонд братів Суркіс передали допомогу прикордонникам

ФК «Динамо» (Київ) та Фонд братів Суркіс передали допомогу прикордонникам

Вже більше двох років наші відважні воїни та захисники продовжують боронити українську землю від навали російських окупантів у жорстокій, кровопролитній війні. Нашим бійцям потрібна регулярна підтримка та допомога.

Цього разу від стадіону «Динамо» до військовослужбовців Державної прикордонної служби України вирушили солодощі – 10 тисяч енергетичних протеїнових батончиків, якими зможуть поласувати воїни, щоб підтримати свої сили під час несення служби.

Зазначимо, що це була лише перша партія солодощів для наших захисників. Для прикордонників заготовлено загалом більше 400 тисяч батончиків, які будуть відправлені на фронт.

Військовий, який представляв прикордонників при передачі вантажу (свого імені та звання з міркувань безпеки він не назвав), подякував Фонду братів Суркіс за благодійну допомогу:

- Хочу висловити велику вдячність Фонду братів Суркіс за надану гуманітарну допомогу для Державної прикордонної служби України. Вже завтра вона вирушить за маршрутом до наших бійців, які боронять Україну. Це зараз на часі, - сказав військовослужбовець.


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер