ФК «Динамо» (Київ) та Фонд братів Суркіс передали вантажівку допомоги для СБУ

ФК «Динамо» (Київ) та Фонд братів Суркіс передали вантажівку допомоги для СБУ

Майже цілий рік у нашій країні триває повномасштабна війна. Немає, мабуть, жодної родини в нашій країні, яку б не зачепили військові дії на території України.

ФК «Динамо» (Київ) та Фонд братів Суркіс із перших днів загарбницького вторгнення росії залучилися в роботу для надання допомоги захисникам України та співвітчизникам, що постраждали від наслідків війни.

7-го лютого на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського відбулася чергова передача гуманітарної допомоги – цього разу для Служби безпеки України. Ціла фура попрямувала до наших захисників. Кілька днів тому, 3-го лютого, на фронт було відправлено ще один корисний вантаж – набори сухих супів, які дадуть змогу нашим відважним воїнам повноцінно харчуватися, адже їх можна заварити в будь-яких обставинах та зігрітися гарячою смачною стравою.

Про чергову передачу гуманітарної допомоги розповів перший віцепрезидент «Динамо» Віталій Сівков:

- Благодійний фонд братів Суркіс, Ігоря Михайловича та Григорія Михайловича, продовжує свою роботу, продовжує вкладати кошти в те, щоб ми максимально допомогли тим, хто сьогодні на нулі. З дня в день ідуть вантажі. Сьогодні наші гості – представники СБУ, які теж одержують, як і представники Міністерства оборони одержали в понеділок, сухі супи. Це те, що потрібно задля того щоб на передовій наші воїни змогли поїсти гарячого. 

Та на цьому допомога від ФК «Динамо» (Київ) та Фонду братів Суркіс не закінчується. Одним з основних напрямків фонду є допомога Збройним силам України шляхом закупівлі необхідних технічних засобів та предметів першої необхідності (зокрема засобів особистої гігієни, які так затребувані на передовій, враховуючи умови перебування військових), борошна, продуктів харчування, а також технічних засобів зв'язку та розвідувальних дронів для підрозділів ЗСУ. Крім того, неодноразово були закуплені та передані підрозділам ЗСУ транспортні засоби, включаючи автомобілі та катер.

ФК «Динамо» (Київ) та Фонд братів Суркіс продовжують робити свій вклад у великий та надзвичайно важливий процес – наближати нашу Перемогу, закриваючи актуальні потреби наших військових та надаючи цільову допомогу там, де вона необхідна.

ФК «Динамо» та Фонд братів Суркіс вдячні за допомогу у реалізації гуманітарної місії нашим американським партнерам Human Kindness Project в особі Станіслава Емануель Горубіна.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер