ФК «Динамо» (Київ) та New Balance презентують нову форму сезону 2023/24

ФК «Динамо» (Київ) та New Balance презентують нову форму сезону 2023/24

ФК «Динамо» (Київ) та New Balance сьогодні представляють домашній та виїзний комплекти форми на сезон 2023/24.

Попри складні часи для нашої країни та українського футболу, шостий сезон поспіль New Balance виступає офіційним спортивним партнером ФК «Динамо» Київ, кожного сезону представляючи новий ексклюзивний дизайн ігрової форми клубу.

Впізнаванні в усьому світі біло-сині кольори домашньої форми ФК «Динамо» Київ, просякнуті історією, отримали нове втілення в домашній формі сезону 23/24. Вона відрізняється стильною асиметрією, яка простежується від футболки до шортів. На грудях ви знайдете клубний герб ФК «Динамо» Київ, що супроводжується реалістичним логотипом New Balance, прапором України та написом FCDK на звороті. Ромбоподібний візерунок спереду репрезентує клубний герб і символізує багату спадщину клубу.

Нова виїзна форма також залишається вірна кольорам клубу і має унікальний дизайн. Візерунок попереду являє собою кола, що виходять назовні від знакової емблеми ФК «Динамо» Київ. Перетинаючись, вони створюють динамічне відчуття з більшою глибиною та деталізацією. Також у формі є ефектна асиметрія: правий рукав має білу манжету, а шорти мають асиметричний вигляд спереду та ззаду завдяки білій манжеті в нижній частині. Ці зміни підкреслюють унікальність форми та стиль клубу.

Так само як і в домашній формі культовий клубний герб ФК «Динамо» Київ супроводжується на грудях логотипом New Balance з 3D ефектом, прапором України та надписом FCDK на звороті.

Третій комплект форми, який виконаний в національних кольорах, залишається без змін та включає шеврон ФК «Динамо» Київ, прапор України та логотип New Balance. Продовження використання третього комплекту форми, що виконаний у жовто-блакитних кольорах має особливе значення. Це символізує єднання клубу та всіх українців у їх прагненні до перемоги.

Поєднуючи традиції з інноваціями, форма розроблена зі застосуванням передової технології NB Dry для забезпечення високої продуктивності та щоб допомогти гравцям зберегти сухість та відчуття комфорту від першого до останнього свистка.

Автентичність кожної футболки підтверджується логотипом New Balance з унікальним номером, що розташовані спереду біля манжети.

Капітан команди Сергій Сидорчук: «Кожного року ми маємо можливість грати у формі нового дизайну. У сезоні 2023/2024 ця традиція буде незмінною і наша команда в черговий раз отримає нові комплекти від New Balance. Приємно, що компанія дослухається до порад футболістів, а сама форма зроблена з урахуванням усіх вимог сучасного футболу. Для нашої команди у новому сезоні буде важлива місія, а саме довести, що ми можемо боротися за чемпіонський титул. Нехай ці комплекти форми від New Balance принесуть нам футбольну удачу та стануть частиною наших перемог в усіх турнірах».


Продаж нової форми розпочинається 18 липня в офіційних інтернет-магазинах New Balance та ФК «Динамо», обраних концептуальних магазинах New Balance, а також в офіційних магазинах ФК «Динамо» в Києві за адресами НСК «Олімпійський», вул. Велика Васильківська, 55 та Музейний провулок, 2.

Про ФК «Динамо» Київ

ФК «Динамо (Київ) є найпопулярнішим та найтитулованішим клубом України. За 95 років існування клубу динамівці виграли 29 чемпіонських титулів, 22 національні Кубки, 12 Суперкубків, 2 Кубки володарів кубків та Суперкубок УЄФА. «Динамо багато років є базовим клубом для національних збірних України різних вікових категорій.

Про New Balance Компанія


New Balance зі штаб-квартирою в Бостоні, штат Массачусетс, має наступну місію: демонструючи відповідальне лідерство, ми створюємо глобальні бренди, які спортсмени пишаються носити, співробітники пишаються створювати, а спільноти пишаються приймати в себе. Товари New Balance MADE U.S. виробляються в США понад 75 років і становлять обмежену частку наших продажів у США. Колекція преміумкласу New Balance MADE U.S. містить локалізацію 70% або більше.

New Balance володіє п’ятьма заводами в Новій Англії та одним у Флімбі, Великобританія. New Balance налічує 8000 співробітників по всьому світу, і у 2022 році світові продажі склали 5,3 мільярда доларів США. Щоб дізнатися більше про New Balance, відвідайте сайт www.newbalance.com, а для отримання найновішої пресінформації
відвідайте сайт.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер