ФК «Динамо» Київ вітає Володимира Зеленського

ФК «Динамо» Київ вітає Володимира Зеленського

Сьогодні, 25 січня, 45 років виповнюється Президенту України та Верховному Головнокомандувачу Збройних Сил України Володимиру Зеленському.

Пане Президенте!

Для всього цивілізованого світу Ви є Людиною 2022 року та найвпливовішим політиком планети, для нас - символом незламності, віри в Перемогу та майбутнього відродження і добробуту України. Багато в чому саме завдяки Вам, Вашій сміливості та готовності змінювати правила, наша країна нині встановлює світові тренди, на Україну орієнтуються, захоплюються хоробрістю нашого народу й Збройних сил, допомагають і співпрацюють. 

Ваша наполеглива та самовіддана невпинна праця, принциповість і відповідальність, щирість і порядність, вірне служіння інтересам України є гідним внеском у розбудову нашої держави. Своєю мужністю, стійкістю, рішучістю, готовністю до боротьби за інтереси Батьківщини та демократичні цінності ви надихаєте український народ, українську армію й увесь світ до єдності та позитивних зрушень. 

Сил і терпіння Вам для того, щоб продовжувати битися за Україну на дипломатичному фронті, та витримки й холоднокровності - щоб, спільно з усією країною, побороти ворога та відновити мир на всіх українських територіях.

З днем народження, наш Президенте! Україна переможе!

Із величезною повагою,

Колектив ФК "Динамо" Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер