ФК “Олександрія” – “Динамо”. Напередодні матчу

ФК “Олександрія” – “Динамо”. Напередодні матчу

Черговим випробуванням для команди Олексія Михайличенко стане поєдинок в Олександрії. Суперник динамівців хоча і не належить до грандів українського футболу, має репутацію команди непоступливої та непередбачуваної, особливо у грі на своєму полі.

Зараз у динамівців доволі насичений графік, тому кожен матч буде на кшталт вирішального. На жаль, не допоможуть команді Олександр Хацкевич і Ласло Боднар. Обидва травмовані.

У п’ятницю кияни провели останнє тренування напередодні вильоту до Кіровограду, звідки на автобусі дістанеться до невеличкої Олександрії. На матч відправиться 18 футболістів.

Працювали хлопці з настроєм і бажанням продемонструвати свої найліпші якості. Нині в команді чимала конкуренція, тож кожен має доводити своє право грати в основі на кожному тренуванні.

У загальній групі займалися Чернат, Мелащенко, Рева, Пеєв та Милевський, які в середу зіграли за “Динамо-2” в поєдинку першої ліги проти МФК “Миколаїв”. Вірогідно, що когось із них Олексій Михайличенко задіє і в суботньому поєдинку.

Орієнтовний склад “Динамо” (версія офіційного сайту): Рева - Дмитрулін, Федоров, Гавранчич, Несмачний - Белькевич, Гусин, Гіоане, Лєко, Ринкон - Шацьких

Статистика:
Між собою в чемпіонатах України суперники зіграли три рази. Повна перевага на боці “Динамо”: +3=0-0, різниця м’ячів 10:0. У Олександрії команди зустрічались один раз – з рахунком 3:0 гості увезли перемогу до Києва.

У першому матчі в Києві в 2001 році тодішня Поліграфтехніка” була розгромлена 5:0. “Хет-трик” на рахунку Мелащенко (Олександр забив три м’ячі впродовж 18 хвилин!), дубль в активі Белькевича. Із всього видно, що олександрійці киянам ще не забивали. Подивимося, чи зуміють суперники забити історичний гол в четвертому за ліком матчі.

У першому колі нинішнього чемпіонату “Динамоо” перемогло 2:0. М’ячі на рахунку Черната ат Мелащенко.
Склади команд у матчі першого кола:
"Динамо": Рева, Хацкевич, Каддурі, Чернат (Гіоане, 67), Пеєв (Лєко, 58), Гусин -к, Ринкон (Мелащенко, 63), Шацьких, Боднар, Несмачний, Гавранчич.
"Поліграфтехніка": Хриєнко, Гаврюшов, Мокрицький -к, Козар, Шевчук, Первак, Селезньов, Косилов (Городов, 56), Чуйченко (Жилін, 46), Мазяр (Пасичніченко, 73).

Обслуговуватиме зустріч суддівська бригада на чолі з львів’янином А.Шандором. Судді на лінії – харків’яни В.Сусло та В.Шаленко. Делегат ФФУ В.Стародубов (Житомир).

Нагадаємо, що матч ФК “Олександрія” – “Динамо” відбудеться 12 квітня на стадіоні КСК “Ніка”, що вміщує 6500 глядачів. Пряма трансляція на телеканалі ТЕТ. Початок матчу о 16.30.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер