ФК «Динамо» і Binance - розіграш 300 лімітованих NFT

ФК «Динамо» і Binance - розіграш 300 лімітованих NFT

ФК «Динамо» Київ стане першим футбольним клубом, який буде мінтити NFT як квитки за допомогою Moonwalk. ФК «Динамо» здійснить перші продажі NFT-квитків ексклюзивно на маркетплейсі Binance NFT

Сьогодні Binance та ФК «Динамо» з радістю представляють ексклюзивний розіграш NFT для футбольних фанатів та криптоентузіастів. Кожен має шанс виграти один із 300 лімітованих NFT, які створені як предмети колекціонування. Читайте правила та деталі промоакції нижче.

Період конкурсу: з 27.05.2021 по 10.06.2021. 

Якими є винагороди і що ви можете зробити з призами згодом?

Під час цього розіграшу випадковим чином, ви можете виграти один із 300 лімітованих NFT від «Динамо» Київ. Після запуску маркетплейсу Binance NFT ви зможете у будь-який час продати NFT, або залишити його як предмет колекціонування, або ж - подарувати комусь іншому.

 Як взяти участь:

● Підпишіться на Binance Ukraine у Facebook,Twitter або Instagram     

● Підпишіться на «Динамо» Київ у Facebook,Twitter або Instagram   

● Поділіться оригінальною ілюстрацією на тему «Мій улюблений динамівець», використовуючи хештег #DynamoBinanceNFT. Не забудьте назвати свій твір!      

Як ми оберемо переможців:

Ми випадковим чином порівну розподілимо 300 NFT між учасниками в 3 соціальних мережах: Facebook, Twitter та Instagram. Якщо, наприклад, в 1 соцмережі немає 100 учасників - команда Binance передасть залишкові NFT конкурсантам з іншої соціальної мережі. 

Примітки:

● Щоб взяти участь, вам потрібно опублікувати допис (не Історію), зберегти його на своїй сторінці та тримати сторінку відкритою протягом усього періоду промоакції! В іншому випадку - ви не зможете стати одним із  переможців.      

● Нещодавно створені облікові записи в соціальних мережах (менше 3 місяців) без попередніх публікацій не матимуть права брати участь.      

● Роботи прийматимуться до 10.06.2021 до 15:00 (UTC). Для пізнього подання заявок, на розсуд команди Binance, може бути введено 1-денний пільговий період.      

● Творчі роботи, що містять образливі та нецензурні висловлювання чи візуальні елементи, НЕ БРАТИМУТЬ участі у конкурсі.      

● Переможці будуть оголошені в соціальних мережах протягом 7 днів після закінчення рекламного періоду. NFT будуть надіслані переможцям протягом 14 робочих днів після оголошення результатів.      

● Лише користувачі Binance зможуть отримати NFT. Скористайтеся цим посиланням, аби зареєструватися на Binance і отримати знижку в розмірі 10%.      

Стежте за нами у соцмережах:

Telegram-канал: https://t.me/BinanceUkrainian

Telegram-група: https://t.me/BinanceUkrainian

Twitter: https://twitter.com/BinanceUkraine 

Facebook: https://www.facebook.com/BinanceUkraine

Instagram: https://instagram.com/binanceukraine

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер