ФК «Динамо» Київ та Парафан-клуб продовжують співпрацю

ФК «Динамо» Київ та Парафан-клуб продовжують співпрацю

Вболівальники із обмеженими можливостями приїхали задовго до матчу, щоб мати можливість сфотографуватися із першим трофеєм київського «Динамо» в цьому сезоні – Суперкубком України та відвідати концерт у Фан-зоні за участю відомих українських гуртів.

Сезонні картки членам Парафан-клубу вручив президент  Фан-клубу ФК «Динамо» Київ Сергій Михайленко:

- З Парафан-клубом ми успішно співпрацюємо вже третій рік, і в новому футбольному сезоні також маємо в планах багато цікавих проектів. Для футбольного клубу «Динамо» дуже важлива підтримка кожного вболівальника, тому ми працюємо над тим щоб полегшити доступ для людей із інвалідністю на стадіон. Сьогодні ми передаємо Парафан-клубу абонементи на сезон 2016/2017, також з минулого сезону спільно з Київпастрансом успішно працює програма соціального таксі, яка допомагає вболівальникам із вадами руху дістатися до стадіону та підтримати улюблену команду на трибунах НСК «Олімпійського».

Своїми емоціями поділився керівник Парафан-клубу Владислав Платоненко:

- Перш за все хочу від імені Парафан-клубу ФК «Динамо» Київ висловити величезну подяку футбольному клубу «Динамо» та Фан-клубу «Динамо» за безкоштовні абонементи на сезон 2016/2017 - ми із радістю будемо відвідувати домашні матчі чемпіонату і кубку України. Сьогодні ми з хлопцями зазделегідь приїхали на НСК «Олімпійський», щоб сфотографуватися з Суперкубком України, послухати концерт та зарядитися позитивними емоціями перед футболом. Від щирого серця бажаємо «Динамо» Київ видовищних та результативних перемог в новому сезоні, відстояти звання найсильнішого клубу України і виграти Лігу чемпіонів!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер