ФК „Динамо” (Київ) стало „Відкритим”

ФК „Динамо” (Київ) стало „Відкритим”

Сьогодні на загальних зборах акціонерів клубу прийняли рішення щодо реорганізації Закритого акціонерного товариства ФК „Динамо” (Київ) у Відкрите АТ.

О 11.00 голова Наглядової ради Валентин Згурський продемонстрував присутнім акціонерам та журналістам Рішення Солом”янського суду м.Києва від 22 серпня 2005 року, яке зобов”язувало ЗАТ ФК „Динамо” провести загальні збори акціонерів, призначені в установленому порядку на 5 вересня 2005 року.

Упродовж двох з половиною годин учасники зібрання „проробили” усі тринадцять пунктів Повістки дня. Зокрема, були заслухані звіти Наглядової Ради, Правління та Ревізійної комісії та затверджено результати діяльності ЗАТ ФК „Динамо” (Київ) за 2004 рік.

У повній відповідності з вимогами процедури були переобрані керівники ЗАТ. Зокрема, обов”язки голови правління та президента клубу за бажанням абсолютної більшості буде знову виконувати Ігор Суркіс. Проти нього – як і по всім іншим питанням сьогоднішнього зібрання – голосували лише представники мінорітарного акціонеру Pacific International Sport Clubs Ltd.

Представники цієї офшорної компанії не змогли також завадити бажанню більшості акціонерів реорганізувати Закрите АТ ФК „Динамо” (Київ) у Відкрите АТ. Учасники проголосували за технічні процедури, пов”язані з цим, а саме „за оцінку та викуп існуючих акцій товариства, яке реорганізується” і прийняли рішення „щодо емісії акцій ВАТ, яке створюється”. На думку керівництва „Динамо”, „це дозволить залучити додаткові кошти, розширити коло акціонерів та зробити клуб воістину народним”.

Після зібрання президент клубу Ігор Суркіс, адвокат Юрій Рябоконь та акціонер клубу Світлана Лобановська (дочка Валерія Лобановського) відповіли на численні питання журналістів.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер