ФК «Динамо» Київ дарує радість дітям Чорнобиля

ФК «Динамо» Київ дарує радість дітям Чорнобиля

Величезна, яскраво прикрашена до свят ялинка, гірлянди та декорації – усе це готувалося не один день. І не дарма, адже гостями нашого клубу цього дня стали діти, постраждалі від наслідків техногенної катастрофи на Чорнобильській АЕС.

ФК «Динамо» двічі на рік – напередодні чергової річниці аварії на ЧАЕС та напередодні новорічних свят – запрошує в гості дітей та їхніх батьків, даруючи їм незабутні враження та пам'ятні подарунки.

Захід було організовано для дітей, які перебувають під опікою благодійних організацій «Родина» та «Квіти Полину», яким ФК «Динамо» (Київ) понад двадцять років поспіль надає допомогу.

Нинішня зустріч, як і всі попередні, минула в теплій сімейній атмосфері. У конференц-залі практично не було вільних місць.

Цьогоріч приймали гостей легендарний футболіст «біло-синіх» Володимир Мунтян, гравець нинішнього складу першої команди Віталій Буяльський, генеральний директор ФК «Динамо» Резо Чохонелідзе та віце-президент Олексій Семененко. Ведучим святкового вечора традиційно став Олександр Липенко.

У першу чергу він надав слово віце-президенту «Динамо» Олексію Семененко:

- Ви любите «Динамо», а ми любимо вас! Дорогі діти, ми раді знову вітати вас у наших стінах! Більше двадцяти років ми підтримуємо такі дружні стосунки, які гріють нам душу, та, сподіваємося, приносять частинку радості й до вашого життя. Перш за все, хочу передати великий дружній привіт від тих людей, завдяки яким ця дружба починалася, – від Григорія Михайловича та Ігоря Михайловича Суркісів. Вони передавали вам найтепліші привітання з прийдешніми Новим роком та Різдвом Христовим, і побажали вам, як і всім нам, громадянам України, миру в наступному році. А наша дружба триватиме, скільки буде існувати «Динамо» та ми з вами. Ми будемо вам допомагати. А ви будете до нас приходити в гості. Велика вам подяка!

Потім до дітей звернувся знаменитий динамівець, легендарний футболіст із найдобрішим серцем та відкритою душею Володимир Мунтян. Володимир Федорович не просто виголосив промову, але й поспілкувався з дітьми, наостанок привітавши всіх із прийдешніми святами:

- Дорогі діти, шановні батьки! Кожного разу це зворушливий момент, коли ми, ветерани, йдемо на зустріч із вами. Це традиційна зустріч, і кожен із тих, хто був присутній тут, як молоді футболісти, так і ветерани, після зустрічі з вами перебувають у піднесеному настрої. Ми хочемо передати нашу любов та тепло вам. Дякуємо вам за те, що ви є, дякуємо, що любите «Динамо». Дякуємо, що незважаючи на жодні труднощі ви знаходите в собі сили, волю. Завдяки цим якостям ви продовжуєте рухатися вперед. Всі ветерани передають вам величезний привіт та привітання з прийдешніми святами. Бажаю вам здоров'я, жити з надією. Ми всі віримо в те, що наступний рік принесе нам всім удачу, й усі будуть щасливі».

Трохи здивував усіх своєю красномовністю завжди дуже скромний та стриманий Віталій Буяльський, який не пошкодував свого вільного часу та приїхав на стадіон у період відпустки. До його слів та щирих побажань важко було щось додати:

- Доброго дня, шановні батьки, дорогі діти! Як уже тільки що до мене сказали, ми – це родина. А в родині основне – це здоров'я. Якщо всі ми будемо здорові, всі будемо щасливі, ви будете нас підтримувати, а ми будемо набагато краще грати. Тому хочу побажати вам багато здоров'я, взаєморозуміння, щоб ваші мрії, як дорослих, так і дітей, у новому році справдилися.

Вітання від президента клубу дітям та їхнім батькам передав генеральний директор ФК «Динамо» Резо Чохонелідзе:  

- Я побував у дуже багатьох країнах, але таких добрих традицій, як у «Динамо» Київ, не бачив ніде. Ці традиції продовжуються вже більше двадцяти років. І я впевнений, що ще довго будуть продовжуватися. Мені телефонував президент «Динамо», він передає вам привіт, він про вас ніколи не забуває, ви завжди будете жити в його серці. Я не хотів би зараз багато говорити, хочу привітати всіх вас із прийдешнім Новим роком!

Також слово взяв менеджер ФК «Динамо» Матвій Заміховський, який у всі роки брав участь в організації цих зустрічей. Його слова, як завжди, були щирими:

- Дорогі наші люди, ми вас дуже любимо! Попереду ще довгий шлях, тож нехай у вас буде надія. Головне – вірити в завтрашній день, і тоді в усіх нас усе буде добре!

У свою чергу, слова подяки клубу висловила керівник благодійної організації «Родина» Роза Ластовенко:

- Дякую всім за радісні хвилини перебування на цьому легендарному стадіоні, в компанії знаменитих футболістів. Це дійсно дає нам велику допомогу та підтримку, сили для того, щоб долати всі негаразди.

Після теплих слів почалася найприємніша частина вечора – всі гості отримали від футбольного клубу «Динамо» новорічні подарунки.

Дітей привітали казкові персонажі, Дід Мороз та Снігуронька, а на завершення вечора артисти Київського муніципального академічного театру ляльок подарували дітям новорічний спектакль.

ДИВИТИСЯ ФОТОГАЛЕРЕЮ

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер