ФК «Динамо» Київ дарує радість дітям Чорнобиля (ФОТО, ВІДЕО)

ФК «Динамо» Київ дарує радість дітям Чорнобиля (ФОТО, ВІДЕО)

Двічі на рік – напередодні чергової річниці аварії на ЧАЕС та новорічних свят – динамівці зустрічаються з дітьми, даруючи їм незабутні враження свята та пам'ятні подарунки. Вони вже давно стали повноцінними членами динамівської сім'ї та можуть вважати наш клуб своїм домом. Тут на зустріч із дітьми завжди чекають із нетерпінням.

У гості до юної аудиторії прийшли головний тренер Олександр Хацкевич, голкіпер Георгій Бущан, нападник Артем Бєсєдін, а також легендарний півзахисник «Динамо» Володимир Мунтян та член правління «Динамо» Матвій Заміховський.

По черзі всі гості заходу виступили перед аудиторією і журналістами. До дітей та їхніх батьків звернувся головний тренер ФК «Динамо» Олександр Хацкевич:

«Дорогі діти, батьки, ви наші вболівальники, те, заради чого хлопці виходять на поле. Колись ми вас засмучуємо, колись тішимо. Найголовніше - це життя і здоров'я наших дітей. Низький вам уклін за ту віру в життя, яку ви передаєте. Життя триває і треба жити. Сила духу має велике значення. І як казав Чарлі Чаплін: «Сміх і посмішка - це тонік, який дає можливість забути про всі проблеми». Тому посміхайтеся і смійтеся, будьте здорові та щасливі, а ми будемо намагатися радувати вас. Дякую за відданість. Дай бог, щоб ми зустрічалися і далі. Президент «Динамо» Ігор Михайлович Суркіс буде і далі підтримувати вас».

Володимир Мунтян не скупився на теплі слова:

«Ветерани «Динамо» вітають вас, дорогі гості. Друзі, дай бог вам здоров'я, терпіння. Від «Динамо», від ветеранів клубу хочу побажати вам усього найсвітлішого. Здоров'я керівникам і організаторам заходу. Зі свого боку ми будемо продовжувати намагатися приносити вам радість, якщо нам це вдається, ми на правильному шляху».

Георгій Бущан:

«Хочу приєднається до всіх слів, привітати з прийдешніми святами. Хотілося б побажати вам здоров'я, терпіння, добра, посміхайтеся і все буде добре».

Артем Бєсєдін:

«Хочеться побажати всім вам міцного здоров'я. Дуже добре, що «Динамо» організовує подібні заходи вже не перший рік. А з боку футболістів будемо радувати красивою грою і голами та підтримувати вас».

Роза Ластовенко:

«Відчувається підтримка «Динамо», добре ставлення до дітей. Зараз ми живемо з проблемами наслідків катастрофи. Сподіваємося, що добрі люди, як з «Динамо», будуть нам допомагати. Щиро дякуємо команді, керівництву «Динамо», за те, що з року в рік надаєте нам допомогу. Низький вам уклін від батьків, і ви своєю грою допомагаєте вірити нам у свою силу, а ми допомагаємо вам своїм терпінням».

Олег Липкань:

«Динамо» - це команда, яка взяла нас під опіку, управління. Дякуємо, що приділяєте нам час і увагу. Від щирого серця бажаємо прекрасних ігор. А футболістам хотілося б побажати радувати вболівальників».

Матвій Заміховський:

«Сьогодні і свято і спогад про горе, як наш народ переніс стільки трагедій. Люди старшого покоління пам'ятають, як це було. Я дуже радий, що «Динамо» так ставиться до постраждалих. Бажаю вам терпіння. Посміхайтеся частіше, і щоб діти були здоровими. Дай бог вам усього найкращого».

Наприкінці заходу всі діти отримали від «Динамо» пам'ятні подарунки і традиційно взяли участь у фотосесії зі своїми кумирами.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер