ФК «Динамо» (Київ) продовжує піклуватися пораненими воїнами-героями

ФК «Динамо» (Київ) продовжує піклуватися пораненими воїнами-героями

Бачачи, наскільки активно динамівці допомагають бійцям, у тому числі завдяки публікаціям на офіційному клубному сайті, волонтери звернулися до нашого клубу із проханням допомоги хлопцям у інших відділеннях Головного військового клінічного госпіталю.

Президент Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ) Сергій Михайленко із радістю відгукнувся на пропозицію, й завітав до хлопців, аби привітати їх із новорічними святами та в черговий раз висловити слова подяки за те, що вони роблять для нас усіх.

Завітав, звичайно ж, не з порожніми руками, а з теплими речами (зимовими куртками, шапками, спортивними костюмами), клубними журналами, а також різноманітними смаколиками до скромного святкового лікарняного столу.

Одним із перших свої подарунки отримав боєць 72-ї бригади Віталій, у якого осколкове поранення ока, через яке на нього чекає вже восьма (!) операція. Уже за мить, одягнений у куртку та шапку, він стояв із посмішкою на обличчі.

«Стою – й коліна тремтять! Буду спати в цій куртці, настільки вона класна!» – сказав Віталій. А потім, набравшись сміливості, попросив по можливості зробити приємний сюрприз і для його сина, а саме щоб динамівські футболісти залишили свої автографи на м’ячі – Сергій Михайленко пообіцяв, що як тільки гравці повернуться з відпустки, прохання хлопця буде обов’язково виконане.

Щире здивування з’явилося на обличчі 49-річного Віктора з Буковини, бійця 130-ї бригади, який воював під Луганськом, коли і його «знайшов» пакетик зі смаколиками. Сором’язливо подякувавши, Віктор розповів, що його син та зять також перебувають у зоні АТО, й коли його випишуть із лікарні, він обов’язково повернеться на схід.

Поступово, крок за кроком, представники Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ) обходили лікарняні палати у відділеннях нейрохірургії, неврології, офтальмології, нефрології, торакальної хірургії. Неможливо передати словами ті емоції та щиру радість хлопців, коли до них заходили динамівці із подарунками в руках.

Відзначимо, що подарунки отримують не лише пацієнти столичного шпиталю – так, динамівське екіпірування також вирушить до Харківської області, а саме селища Великий Бурлук, звідки родом боєць 92-ї механізованої бригади Валерій (на фото по центру з бородою), який отримав важкі поранення під Старим Айдаром у перший день 2015 року, через що довелося ампутувати праву руку. Він є завзятим футбольним уболівальником, коли перебував у шпиталі, відвідував матчі на НСК «Олімпійський» за будь-якої погоди, а зараз поїхав до Одеси, аби продемонструвати свою фізичну форму й узяти участь у «Іграх нації».

Невеличкі презенти, а також щирі слова подяки та побажання найшвидшого одужання – це найменше, що ми можемо зробити для мужніх хлопців, які ціною власного здоров’я боронять наш спокій. І ФК «Динамо» (Київ) продовжуватиме дарувати радість відважним бійцям, аби в їхньому житті було бодай на один щасливий день більше.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер