ФК «Динамо» (Київ) та Банк «Надра»: рік, пройдений разом

ФК «Динамо» (Київ) та Банк «Надра»: рік, пройдений разом

Банк «Надра» став фінансовим партнером нашого клубу.

«Працюючи разом, ми не лише збережемо наші позиції, але й зробимо суттєвий крок уперед», – сказав після підписання контракту перший віце-президент ФК «Динамо» Віталій Сівков. Голова правління банку «Надра» Дмитро Зінков переконаний, що «партнерство сильної команди та сильного банку зі своєю історією успіху сприятиме розвитку українського футболу». 

За минулий із тієї знаменної дати рік партнерам спільними зусиллями вдалося реалізувати чимало проектів. Саме час згадати про найбільш значущі з них.
 
20 червня 2013 року

На підготовчому зборі в Австрії команда «Динамо» (Київ) провела матч проти тбіліських одноклубників, перемігши з рахунком 1:0.

Гра запам'яталася ще й тим, що «динамівці» вперше вийшли на поле в футболках із логотипом банку «Надра».
 
28 липня 2013 року

У рамках проекту популяризації українського футболу банк «Надра» спільно з ФК «Динамо» організували масовий похід дітей на матч чемпіонату України. 300 юних уболівальників – діти з малозабезпечених сімей та підшефних оздоровчих дитячих установ – відвідали матч «Динамо» – «Севастополь».

З того часу в рамках даного проекту побувати на іграх улюбленої команди змогли близько 10 тисяч дітей.
 
23 серпня 2013 року

В урочистій обстановці банк «Надра» вручив дитячо-юнацькій футбольній школі «Динамо» ім. Валерія Лобановського два нових автобуси «Мерседес».

На цьому транспорті юні гравці та їхні наставники їздитимуть на матчі, турніри, тренування.
 
22 жовтня 2013 року

Банк «Надра» святкує 20-річчя. У Жовтневому палаці в Києві відбулася бізнес-конференція, де було підбито підсумки роботи банку до ювілейної дати, а також заявлені плани на майбутнє.

У заході взяли участь почесний президент банку «Надра» Іван Фурсін, голова правління банку «Надра» Дмитро Зінков, президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс.
 
27 жовтня 2013 року

Банк «Надра» спільно з ФК «Динамо» (Київ) підготували захоплюючі вихідні для більш ніж 800 дітей із різних регіонів України.

Хлопцям із Сумської, Одеської, Київської, Чернігівської, Волинської, Закарпатської, Чернівецької, Вінницької областей організатори свята влаштували захоплюючий історичний квест українською столицею, справжній флеш-моб та похід на матч чемпіонату України з футболу між київським «Динамо» та маріупольським «Іллічівцем». Така масштабна соціальна акція була організована до 20-річчя роботи банку на фінансовому ринку України.
 
6 листопада 2013 року

Банк «Надра» почав реалізацію програми лояльності для клієнтів-уболівальників «Друзі «Динамо». Тепер власники абонементів на матчі ФК «Динамо» (Київ) отримують низку банківських послуг за більш вигідними тарифами.
 
19 грудня 2013 року

Християнське свято день Святого Миколая для учнів 5-х та 6-х класів спеціалізованої школи-інтернату №19 м. Києва стало особливим.

Приємні сюрпризи діти отримали не лише від Святого Миколая, а також від хороших друзів та партнерів – ФК «Динамо» (Київ) та банку «Надра».
 
13 травня 2014 року

За підсумками благодійного аукціону, організованого банком «Надра», в якому взяли участь як співробітники фінансової установи, так і компанії-партнери, переможці торгів отримали лоти й від київського «Динамо». Так, учасники аукціону отримали можливість супроводжувати одного з футболістів «Динамо» під час виходу на поле перед офіційним матчем, а також узяти участь в одному з тренувань команди на базі в Кончі-Заспі.

Володимир Перехрест, Лев Безпалий та Яна Щукіна стали безпосередніми учасниками першого тренування підопічних Сергія Реброва в рамках підготовки до переможного для «Динамо» фіналу Кубка України.
 
1 червня 2014 року

У Міжнародний день захисту дітей банк «Надра» спільно з ФК «Динамо» (Київ) організували для сотень дітей з інтернатів, дитячих будинків, малозабезпечених та багатодітних сімей грандіозне свято – футбольний марафон. Юні шанувальники спорту зібралися на стадіоні «Динамо» ім. В.Лобановського, де їх порадували концертом, футбольними змаганнями, організованими тренерами дитячо-юнацької футбольної школи «Динамо», екскурсією до музею київського клубу й, звичайно ж, приємними подарунками.

Після першого року ефективного партнерства Ігор Суркіс зазначив, що надалі співпраця банку та київського клубу буде лише зміцнюватися: «Вже рік ми з банком «Надра» реалізуємо різноманітні спільні програми, в тому числі й стосовно популяризації національного футболу серед дітей та молоді. Такі заходи справді дуже важливі та необхідні. Наприклад, у нашій школі «Динамо» навчаються близько двох тисяч дітей, і якщо хоча б 1% із них і надалі продовжить грати професійно, це буде чудово для розвитку національного футболу».



Дмитро Зінков, у свою чергу, наголосив, що «Динамо» стало вже традиційним партнером у реалізації соціальних програм банку: «Здорове та щасливе дитинство підростаючого покоління – запорука успішного майбутнього кожного з нас. І це чудово, що сьогодні нам вдається подарувати цим хлопцям хоча б трохи свята. Вже традиційно до наших численних соціальних та благодійних проектів приєднується наш партнер – ФК «Динамо» (Київ). До слова, вже цієї осені ми разом збираємося влаштувати ще більш грандіозний футбольний захід для молодих українців».

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер