ФК «Динамо» (Київ) та lifecell підписали Меморандум про співпрацю

ФК «Динамо» (Київ) та lifecell підписали Меморандум про співпрацю

Підписи під угодою, яка передбачає найрізноманітніші напрями співпраці, поставили Перший віце-президент ФК «Динамо» (Київ) Віталій Сівков, Головний виконавчий директор lifecell Бурак Ерсой та Комерційний директор з корпоративного бізнесу lifecell Сергій Гуляєв.

Також у заході взяли участь віце-президент ФК «Динамо» (Київ) Олексій Семененко, головний тренер ФК «Динамо» (Київ) Сергій Ребров, воротар команди Максим Коваль.

Таким чином, lifecell став преміум-спонсором ФК «Динамо» Київ. Меморандум розрахований до 2020 року. Його метою є взаємодія та координація діяльності сторін з популяризації та розвитку футболу в Україні, спрямування спільних зусиль на висвітлення футбольних подій в України та за її межами.

Віталій Сівков, Перший віце-президент ФК «Динамо» (Київ):

- Сьогодні ми вперше представляємо оператора мобільного зв’язку в якості нашого партнеру, й так само вперше наш партнер має в більшій мірі іноземний капітал. Та робота, яку ми виконали, тривала дуже довго, але не через складнощі, що виникали в процесі переговорів, а через те, що з обох сторін виступали справжні професіонали. Представників lifecell цікавило буквально все – бренд ФК «Динамо» (Київ) та його перспективи, фінансові перспективи, стан економіки країни загалом, перспективи отримання певних преференцій від співпраці з нашим клубом тощо. Все це показувало, наскільки серйозно lifecell підходить до всіх питань. Врешті-решт, усі деталі було узгоджено, ми запевнили наших співрозмовників у перспективі подальшої співпраці, й сьогодні ми можемо офіційно презентувати нашого нового партнера.

Бурак Ерсой, Головний виконавчий директор lifecell:

- lifecell дуже радий представити в якості партнера ФК «Динамо» (Київ), відомий не лише в Україні, а й по всьому світу. Мені дуже приємно було почути, що ми стали першою іноземною компанією, що стала спонсором такого великого клубу. Не знаю, чи це збіг обставин, але як тільки ми підписали угоду про співпрацю, команда почала вигравати (посміхається). Оскільки я є фанатом «Бешикташа», то два дні тому мені з одного боку було радісно, що команда, спонсором якої ми виступаємо, здобула таку переконливу перемогу в Лізі чемпіонів, а з іншого – трохи боляче за свій улюблений клуб. Сподіваюся, що наша співпраця буде успішною для обох сторін.

Сергій Гуляєв, комерційний директор із корпоративних зв’язків lifecell:

- Для нас велика честь підписати угоду про співпрацю з ФК «Динамо» (Київ). Як технологічний партнер клубу, ми будемо вболівати та вірити у великі перемоги великої команди разом із мільйонами вболівальників по всій Україні. Футбол – це командна гра, й лише завдяки злагодженим командним діям досягаються перемоги. У бізнесі діє той же самий принцип. Наша співпраця почалося не нещодавно, а триває вже чотири роки. ФК «Динамо» (Київ) є нашим ключовим корпоративним партнером, і я вірю, що наша співпраця тепер буде розвиватися. Футбол є найбільш популярним видом спорту в Україні, і більше 40% вітчизняних уболівальників підтримують «Динамо». Я, як фанат «біло-синіх», вірю, що з нашою підтримкою ФК «Динамо» (Київ) дасть своїм уболівальникам ще більше приводів для гордощів.

Сергій Ребров, головний тренер «Динамо»:

- Мені приємно, що така велика компанія, як lifecell, буде спонсором нашого клубу. «Динамо» завжди був, є й буде брендом як українського, так і європейського футболу. Я дуже радий, що такі відомі бренди, як lifecell, є зараз нашими партнерами. Бажаю успіхів нашій спільній співпраці, впевнений, що від підписання угоди про співпрацю бренд ФК «Динамо» (Київ), так само, як і бренд lifecell, лише виграє.

Максим Коваль, голкіпер «Динамо»:

- Я, як представник молоді, полюбляю сидіти в Інтернеті. Перед цим заходом я почитав інформацію про компанію lifecell, і дізнався, що вони хочуть ввести до України зв'язок 5G. Хотілося би, щоб вони скоріше втілили цю ідею в життя, ми всі дуже чекаємо на це (посміхається).

Після вступних промов учасники презентації відповіли на запитання журналістів.

- Як довго тривали переговори, поки було підписано угоду про співпрацю?

Сергій Гуляєв: Як я вже казав, наша співпраця триває з 2012 року, коли керівництво та співробітники клубу почали користуватися нашими послугами. Звичайно, ми думали перед тим, як прийняти рішення, не один місяць, але при цьому альтернативи в нас не було, оскільки таких брендів, як «Динамо» (Київ), в Україні немає.

Віталій Сівков: Я хочу доповнити інформацію. Чотири роки тому ми почали співпрацю з компанією life, яка згодом трансформувалася в lifecell. Наш партнер запропонував тоді вигідні умови роботи з уболівальниками, перед кожним матчем даруючи стартові пакети мобільного оператора. З кожною грою, з кожним місяцем аудиторія зростала – відповідно, збільшувалася база клієнтів life. У підсумку, співпраця виявилася успішною та перспективною як для нас, так і для нашого партнера, що й призвело до розширення нашого партнерства та підписання цієї угоди.

- Що мається на увазі під співробітництвом із ФК «Динамо» (Київ)

Сергій Гуляєв: Партнерство із ФК «Динамо» (Київ) є, в першу чергу, соціальним некомерційним проектом. Як телефонний провайдер, ми пропонуємо послуги, які є нашими профільними, зокрема, надаємо мобільний зв'язок. Зокрема, зараз є тариф «Динамо Київ», можливо, в майбутньому будуть новинки. Ми лише почали наше співробітництво, яке триватиме до 2020 року. Впевнений, що воно буде вигідним для обох сторін.

- Чи плануються ще якісь акції для вболівальників клубу?

Сергій Гуляєв: Ми налаштовані на довгострокове партнерство й будемо розширювати співпрацю за кількома напрямками. На сьогоднішній момент усім уболівальникам доступний унікальний продукт, який включає до себе як послуги зв’язку, так і безкоштовний доступ до футбольних джерел. Надалі ми разом будемо працювати над тим, аби збільшувати кількість користувачів, а в глобальному сенсі – збільшувати заповнюваність стадіону на матчах «Динамо». Зараз не хотілося би розкривати всіх секретів стосовно наших подальших планів, але на сьогоднішній момент усі вболівальники через Фан-клуб ФК «Динамо» (Київ) можуть отримати брендований стартовий пакет lifecell, за допомогою якого зможуть дізнаватися актуальну інформацію про життя клубу, брати участь у розіграшах та бути на зв’язку.

- Чи буде розміщено логотип lifecell на ігровій формі команди?

Віталій Сівков: Весь пакет послуг, який ми надаємо нашому партнеру, чітко прописаний, але в подальшому він може розширюватися. Наша співпраця почалася з того, що ми отримали послуги мобільного зв’язку, зараз же компанія стала нашим технічним спонсором. Можливо, згодом вони захочуть стати нашим генеральним спонсором (посміхається).

- Чи має компанія lifecell досвід роботи з іншими світовими футбольними клубами?

Бурак Ерсой: Компанія turkcell виступала спонсором як футбольної команди, так і цілої ліги. Також ми підтримували Паралімпійську збірну, збірну з плавання тощо. Тут питання не лише у фінансовій складовій, а в соціальній відповідальності компанії. І це дуже важливо.

Більше фото дивіться тут

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер