ФК «Динамо» (Київ) і Парафан-клуб продовжують співпрацю

ФК «Динамо» (Київ) і Парафан-клуб продовжують співпрацю

Під час відкритого тренування, яке пройшло 18-го липня на НСК «Олімпійський», відбулося вручення абонементів на сезон 2018/2019 членам Парафан-клубу ФК «Динамо» (Київ).

Представники цієї організації приїхали задовго до початку відкритого тренування, щоб мати можливість побачити, як тренуються їхні улюбленці у новій ігровій формі від компанії New Balance.

Уболівальники з інвалідністю слідкували за тренувальним процесом «біло-синіх» біля смарагдового поля головної арени країни – НСК «Олімпійський». Навіть злива, яка пішла на початку заходу, не завадила отримати позитивні емоції!

Наприкінці тренування до представників Парафан-клубу завітали капітан команди Сергій Сидорчук, Володимир Маханьков, Віктор Циганков та Микола Шапаренко. Гравці привітали вболівальників, подякували за підтримку та вручили абонементи на сезон 2018/2019.

Свій коментар дав президент Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ) Сергій Михайленко:

«З Парафан-клубом ми успішно співпрацюємо вже п`ятий рік, і в новому футбольному сезоні також маємо в планах багато цікавих проектів. Для футбольного клубу «Динамо» дуже важлива підтримка кожного вболівальника, тому ми працюємо над тим, щоб полегшити доступ для людей із інвалідністю на стадіон і зробити перегляд поєдинків максимально комфортним».

Своїми емоціями поділився керівник Парафан-клубу Владислав Платоненко:

«Насамперед хочу від імені Парафан-клубу ФК «Динамо» (Київ) висловити величезну подяку футбольному клубу «Динамо» та Фан-клубу «Динамо» за безкоштовні абонементи – ми із радістю будемо відвідувати домашні матчі чемпіонату і Кубку України. Сьогодні ми з хлопцями приїхали на НСК «Олімпійський», щоб подивитися на відкрите тренування улюблених гравців і зарядитися позитивними емоціями на весь футбольний сезон. Від щирого серця бажаємо «Динамо» (Київ) видовищних та результативних перемог у новому сезоні!».

Фан-клуб ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер