“Динамо” відкрило реконструйовану базу на Нивках

“Динамо” відкрило реконструйовану базу на Нивках

Сьогодні у присутності високопоставлених гостей і журналістів було відкрито реконструйовану дитячо-юнацьку футбольну школу імені Валерія Лобановського. Символічну стрічку на вході бази розрізали Президент України Леонід Кучма і президент ФК “Динамо” (Київ) Ігор Суркіс.

Реконструйований комплекс по праву може вважатися гордістю “Динамо”. Керівництво клубу вже багато років турбується про підростаюче покоління динамівців і суперсучасна ДЮФШ, яка дала світу чимало видатних футболістів (Мунтян, Блохін, Михайличенко, Шевченко та багато інших), стане черговим кроком вперед у розвитку дитячого футболу не тільки в Києві.

Не секрет, що з багатьох регіонів країни батьки привозять своїх дітей на перегляд у “Динамо”. Нині для них створено всі умови для проживання і тренувань у клубі. Базу обладнано комп’ютерними класами, зручними номерами для юних футболістів, тренажерним залом, басейном. У розпорядження юних динамівців три поля – трав’яне, штучне з підігрівом та гареве.

На церемонії відкриття серед присутніх були мер Києва Олександр Омельченко, президент ФФУ Григорій Суркіс, головний тренер збірної України Олег Блохін, представники “Динамо” різних поколінь – Рудаков, Баль, Хмельницький, Коман, Сабо, Безсонов, Леонідов, Шепель.

Під час візиту Президент України Леонід Кучма зробив у Золотій книзі почесних гостей перший запис:

“Це добра і необхідна справа – піклуватися про підростаюче покоління. За тим, хто дбає про наших дітей, за тим і майбутнє. Київське «Динамо» подає тут гарний приклад: хлопчаки, які стануть господарями цієї вражаючої споруди, впевнений, поповнять наше футбольне козацтво новими Блохіними і Шевченками і принесуть нову славу нашій рідній Україні”

Президент України
Леонід Кучма

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер