ФК «Харків» - «Динамо» - 0:1. Післематчева прес-конференція

ФК «Харків» - «Динамо» - 0:1. Післематчева прес-конференція

Володимир Безсонов (ФК «Харків»)

- Перш за все хочу подякувати футбольному клубові «Ворскла» за надану можливість зіграти на його полі, оскільки газон у Харкові у незадовільному стані. Що стосується власне гри, вона проходила в певній мірі з нашою перевагою. Але створені моменти ми не реалізували - звідси і результат. Клас киян, звісно ж, вищий. І не трішки виший. Ми проявили бажання грати, продемонстрували бійцівські якості. Але клас команд зіграв вирішальну роль.

Юрій Сьомін, («Динамо»)

- Дуже важко, коли велика група виконавців приїжджає з національних збірних. Важко з різних причин – через фізичний стан, емоційно. Ті гравці, які грають через три дні на четвертий, повертаючись зі збірних, для нас дуже велика проблема. 10 футболістів не було в команді. Вони приїхали за півтора дня до матчу, і відновити їх ми не змогли.

Звичайно, ми зіграли сьогодні непереконливо. Але з іншого боку нам дуже багато проблем створила команда «Харкова» - своїм бажанням, тиском. У певний моментах, звичайно, нам пощастило. Працюватимемо над помилками. Але добре те, що добре закінчилось.

- Як ви гадаєте, чи заслуговує нинішнє «Динамо» виступати на європейському рівні. Що потрібно для того, щоб команда стала такою, якою була раніше?

- Питання дуже важке. Такі футболісти, як Безсонов, Блохін, гравці їхньої плеяди народжуються не дуже часто. Це вже історія. Велика історія київського «Динамо». Що потрібно сьогодні? Перш за все добре працювати з молоддю, щоб такі хлопці з’являлись. Напевно їм потрібно довіряти. Мені вам важко відповісти, як команда виступатиме в Лізі чемпіонів і взагалі в єврокубках. Потрібно ще туди вийти. Ми поки що не вийшли. Чемпіонат триває. А коли вийдемо, звичайно, потрібно підсилення, але, з іншого боку, у «Динамо» є гідні футболісти, які можуть грати з будь-якими командами.

- Ви весь другий тайм давали вказівки Алієву. Чим були незадоволені?

- Це наш професіональний момент. Якщо давав вказівки, значить, був незадоволений.

- Чому так довго тягнули з заміною Бангура?

- Тому що вже дві заміни зробив. Раптом хтось отримав би травму, тоді б залишились у меншості. Сьогодні можна було міняти не лише Бангура, але і ще велику групу гравців.

За матеріалами офіційного сайту ФК «Харків»

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер