ФК «Харків» – «Динамо»: три роки історії

ФК «Харків» – «Динамо»: три роки історії

Футбольний клуб «Харків» з’явився на футбольній мапі Україні лише в 2005 році. От і матчів із київським «Динамо» в чемпіонаті України за цей час набралось усього п’ять.

Усі поєдинки між командами закінчувались перемогами киян, причому харків’яни поки що не відчули смак забитого у ворота «Динамо» м’яча. Найпопулярніший рахунок протистоянь – 2:0. Із таким результатом завершилось три гри. Ще по одному разу фіксувались результати 1:0 і 3:0.

Із десяти м’ячів, забитих у цих матчах у ворота «Харкова», тільки Клеберу двічі вдалось записати своє прізвище на табло. Решта гравців (Діого Рінкон, Корреа, Ребров, Гавранчич, Белькевич, Шацьких, Бангура, Майкл) забили по одному м’ячу.

Протистояння «Динамо» і «Харкова» користується зацікавленістю серед уболівальників. Так, п’ять поєдинків за участю команд відвідало 45 500 глядачів, що в середньому становить 9 100 глядачів на матчі.

Як бачимо, на полтавському стадіоні «Ворскла», на якому пройде матч через непридатність газону харківського стадіону «Металіст», очікується 50-тисячний уболівальник. Щоправда, у якості призу ювілейному вболівальнику команди можуть подарувати якісну гру. Іншого заохочення не передбачено…

 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер