ФК «Валенсія» в Києві: готель – стадіон – аеропорт

ФК «Валенсія» в Києві: готель – стадіон – аеропорт

Перший матч між суперниками пройде на столичному НСК «Олімпійський» (початок зустрічі 20 лютого о 20.00).

Варто сказати, що перебування делегації ФК «Валенсія» у столиці України буде максимально короткостроковим. Літак із футболістами та офіційними особами клубу приземлиться в міжнародному аеропорту «Бориспіль» (термінал D) у середу, 19-го лютого (орієнтовно о 18.05). Відразу після проходження всіх формальностей представники іспанського клубу вирушать до п'ятизіркового готелю «Опера», що розташований у центрі Києва, неподалік від арени майбутнього бою – НСК «Олімпійський».

Увечері цього ж дня офіційні особи ФК «Валенсія» проведуть час за традиційною вечерею з представниками «Динамо» (Київ) та делегатом УЄФА.

Тим часом о 20.30 головний тренер «Валенсії» Хуан Антоніо Піцці в конференц-залі готелю «Опера» дасть передматчеву прес-конференцію. Від тренування на «Олімпійському» левантійці вирішили відмовитися.

Вранці в день гри жодних заходів у планах іспанців не передбачено. На матч команда виїде за дві години 15 хвилин до його початку.

На вимогу гостей до їхнього приїзду в роздягальні, окрім обов'язкових атрибутів – офіційних м'ячів, масажних столів, рушників, – також мають бути фліпчарт та фломастери, свіжі фрукти (яблука, банани, апельсини, виноград), 150 пляшок води, чай, кава, лимон, цукор, вершки, лід у кубиках та пластиковий посуд.

До рідної Валенсії делегація гостей вилетить з аеропорту «Бориспіль» чартерним рейсом відразу після матчу.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер