Флорин Чернат: «Знадобиться більше концентрації»

Флорин Чернат: «Знадобиться більше концентрації»

Румунський півзахисник Флорин Чернат вийшов на заміну в першому матчі з «Валенсією» й суттєво підсилив гру команди в атаці. Саме з передачі Черната було забито м'яч у ворота іспанців, а самого гравця вболівальники визнали найкращим гравцем матчу. Своїми очікуваннями від майбутнього повторного поєдинку Флорин поділився з кореспондентом клубного Інформвідділу.

- Флорине, які очікування від найближчого матчу з «Валенсією»?

- Чекаємо і налаштовуємося, звичайно, тільки на перемогу. У Валенсії бажано не повторити тих же помилок, яких ми припустилися в першому матчі. Для цього знадобиться більше концентрації, і нам цілком під силу переграти «Валенсію».

- На офіційному клубному сайті тебе визнали найкращим гравцем першого матчу. Приємне подібне визнання з боку вболівальників?

- Звичайно, приємно. Проте, ми не здобули перемогу, а значить, не виправдали очікувань наших шанувальників. Тому будемо прагнути реабілітуватися перед ними вже у повторному матчі.

- На чому акцентуватиметься увага під час підготовчого періоду?

- В першу чергу, це розбір ігрових моментів матчу в Києві й акцентування уваги на припущених помилках. Загалом же цей період, гадаю, нічим не буде відрізнятися від міжсезонних зборів.

- Розраховуєш вийти в основному складі на повторний поєдинок із «Валенсією»?

- Звичайно, хотілося б розпочати матч із перших хвилин, але в даному випадку від мене нічого не залежить. Я працюю із повною самовіддачею на тренуваннях, а вже головний тренер вирішує, хто буде грати в основному складі в конкретному матчі.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер