Флорин Чернат кращий у «Хайдуці»!

Флорин Чернат кращий у «Хайдуці»!

Чернат празднует забитый мяч
На вихідних чергові матчі у внутрішніх першостях зіграли команди, у складах яких перебувають орендовані в «Динамо» гравці.

Найкрупнішої перемоги добився хорватський «Хайдук». У 25 турі чемпіонату «Хайдук» на своєму полі переміг аутсайдера ліги «Інтер» із рахунком 7:2. Перший і четвертий м’ячі в складі клубу з Спліту забив Флорин Чернат. Румунський півзахисник провів на полі 73 хвилини і був визнаний кращим гравцем зустрічі. Горан Саблич провів гру на позиції центрального захисника, а Маріс Верпаковскіс пропускав матч через перебір жовтих карток.

Нагадаємо, що вищезгадана трійця на правах оренди виступає за «Хайдук» в сезоні 2007/08. Чернат починаючи з літа забив 7 м’ячів (6 у чемпіонаті, 1 в Кубку Хорватії), Вепаковскіс – 5 (усі в чемпіонаті), а Саблич – 1 (у Кубку).

У чемпіонаті штату Сан-Пауло «Палмейрас» на виїзді переміг клуб «Пауліста» 2:0. Клебер, який встигнув уже двічі відзначитись після переїзду до Бразилії, вийшов у стартовому складі і був замінений у другому.

Відновлюються після травм Діого Рінкон. Як повідомляє офіційний сайт «Коринтіанса», Діого через проблеми з коліном не тренуватиметься в основній групі до кінця місяця.

Команда Горана Гавранчича ПАОК задовольнилась виїзними 0:0 в матчі чемпіонату Греції проти «Верії». Сербський захисник провів на полі всі 90 хвилин.

Певні успіхи є в динамівців, які виступають зараз в українських командах:

«Зоря» - «Металург» З - 0:1. Ігор Петкович провів у складі луганчан перші 55 хвилин.

«Металіст» - «Арсенал» - 2:4. Дебют у складі «канонірів» Володимир Лисенко відзначив голом-красенем.

«Ворскла» – «Чорноморець» - 2:0. Нападаючий Денис Главіна відіграв за полтавчан увесь матч.

«Металург» Д – ФК «Харків» - 0:0. Захисник Аладашвілі провів на полі в складі харків’ян 73 хвилини.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер