Фокус на зустрічі з «Барселоною»! (+ФОТО)

Фокус на зустрічі з «Барселоною»! (+ФОТО)

У неділю, у другій половині дня після виїзної зустрічі в Кропивницькому з «Інгульцем», динамівці зібралися на клубній базі для підготовки до наступного поєдинку вже в Лізі чемпіонів - проти «Барселони». На команду очікувало тренувальне заняття та відновлювальні процедури.

Ранок понеділка футболісти, тренерський штаб і весь персонал першої команди почали з медичного огляду та здачі чергових тестів на COVID-19 в сертифікованій УЄФА лабораторії. А вечірня програма на базі у Віті-Литовській стартувала з прес-конференції, під час якої головний тренер «Динамо» Мірча Луческу та захисник команди Віталій Миколенко відповіли на питання журналістів, що стосувалися майбутнього матчу.

Зокрема, Віталій розповів про свої фізичні кондиції після перенесеного коронавірусу, а також прокоментував відсутність Ліонеля Мессі в заявці «Барселони» на київський матч. А Мірчу Луческу журналісти довго не відпускали, розпитуючи про цілі, які стоять перед командою на поєдинок із «блаугранас», його власний тренерський досвід протистояння з «Барселоною», і про те, як будується підготовка команди в умовах великих кадрових втрат.

Далі динамівці вийшли на тренувальне заняття, перші 15 хвилин якого були доступними для ЗМІ. Під час відкритої частини тренування футболісти провели розігріваючу пробіжку по периметру поля й інтенсивну розминку.

Сергія Сидорчука та Віктора Циганкова журналісти ще перед прес-конференцією помітили зайнятими біговою роботою під наглядом тренера з фізпідготовки Віталія Кулиби. Однак ці футболісти тільки вчора ввечері отримали негативні результати тестів на коронавірус, тому у вівторок тренерський штаб на них не розраховує.

Натомість до загальної групи повернувся Руслан Нещерет, а також додалося підкріплення з молодіжної та юнацької команд - захисники Данило Скорко й Антон Боль.

Після тренування на команду чекає вечеря та теоретичне заняття. Традиційно напередодні матчу динамівці заночують на базі, а вранці в день гри проведуть ще одне тренування та збори. Виїзд на НСК «Олімпійський» заплановано за дві години до початку матчу, а перед цим відбудеться фінальна установка на гру.

Наші суперники спілкуватися з пресою в Києві не будуть - «блаугранас» обмежилися прес-конференцією та тренуванням напередодні гри на власній базі «Сіутат Еспортіва Жоан Ґампер», а в день матчу проведуть закриту тренувальну сесію на полі стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Нагадаємо, що поєдинок «Динамо» - «Барселона» відбудеться на НСК "Олімпійський" у вівторок, 24 листопада, і розпочнеться о 22:00.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер