ФК «Динамо» та Фонд братів Суркіс передали чергову партію гуманітарної допомоги для дітей переселенців

ФК «Динамо» та Фонд братів Суркіс передали чергову партію гуманітарної допомоги для дітей переселенців

З перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну футбольний клуб «Динамо» та Фонд братів Суркіс відправляють гуманітарні вантажі туди, де їх найбільше потребують.

За ініціативи клубу та Фонду допомога регулярно направляється як нашим захисникам на передовій, так і постраждалому від війни цивільному населенню. Щотижня Фонд відправляє тони гуманітарної допомоги тим, хто її потребує.

Цього разу Фонд братів Суркіс замовив та передав до різних міст України дитяче харчування на потреби дітей переселенців. Перша частина вантажу одразу з тренувальної бази була доставлена до столичної дитячої лікарні «Охматдит», з якою футбольний клуб «Динамо» вже неодноразово реалізував соціальні проекти, і яка зараз теж є прихистком для дітей переселенців.

Інші частини гуманітарної допомоги затребувані у різних куточках України – у Дніпрі, Херсоні та на Закарпатті. Шість вантажних машин доставлять до дітей 20 тон високоякісного дитячого харчування.

Про чергову партію гуманітарної допомоги детальніше розповів віцепрезидент «Динамо» Дмитро Бріф:

«Сьогодні ми раді передати чергову партію гуманітарної допомоги від футбольного клубу «Динамо» Київ та Фонду братів Суркіс. Це гуманітарна допомога для дітей переселенців по всій Україні. Це 20 тон дитячого харчування. Прямо сьогодні шість вантажних автомобілів вирушають в різні населені пункти, зокрема до Дніпра, Херсону, Закарпатської області, а також до київської лікарні «Охматдит».

У першу чергу, це харчування для дітей у віці від одного до шести років, яке так необхідно всім молодим сім’ям, які внаслідок повномасштабної збройної агресії росії змушені були переїхати до інших, більш безпечних, регіонів України».

Передача гуманітарної допомоги у різні куточки нашої держави та до різноманітних адресатів від ФК «Динамо» Київ та Фонду братів Суркіс не зупиняється ні на хвилину. Деякі заходи стають публічними, інші відбуваються без підвищеної уваги та афішування, але найголовніше – спрямування усіх зусиль і старань на підтримку та надання цільової допомоги військовим, медикам та цивільному населенню, що постраждало від війни. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер