Фонд братів Суркіс придбав вертикалізатор для 10-річного Сашка

Фонд братів Суркіс придбав вертикалізатор для 10-річного Сашка

Фонд братів Суркіс під час війни, що триває у нашій країні вже протягом року, допомагає не лише Збройним силам України та окремим військовим підрозділам, але й надає точечну допомогу соціально незахищеним верствам населення.

До Фонду звернулася столична родина, у якій разом із мамою Тетяною та бабусею підростає 10-річний Олександр. Протягом усього свого життя він бореться із тяжкою хворобою, і до цього часу хлопець не мав спеціального медичного обладнання, яке дало би змогу йому одужувати.

Сім’я піклується про дитину максимально. Сашко опановує знання – зокрема, вчителька тричі на тиждень приходить до нього та проводить індивідуальні заняття. Також двічі на тиждень хлопець займається з реабілітологом, але для кращого результату від цих занять життєво необхідний для нього був вертикалізатор – багатофунціональний медичний пристрій, який би фіксував положення дитини для правильного розвитку внутрішніх органів, а також давав можливість Сашку, перебуваючи у ньому, і писати, і читати, і навіть працювати за ноутбуком.

Мати хлопця звернулася до Фонду братів Суркіс і просто благала про допомогу, оскільки вартість цього пристрою непосильна для їхньої сім’ї. Тим паче, багато всього вже було придбано за власний кошт – зокрема, коштовне спеціальне крісло, аби сидіти за комп’ютером, яке дозволяє утримувати тулуб дитини в рівному положенні.

Після прохання про допомогу від пані Тетяни представники Фонду братів Суркіс напряму звернулися до виробників подібного сертифікованого обладнання, що базуються в Полтаві, але саме такого вертикалізатора, який був потрібен, у них не було – довелося шукати в іншому місці. Коли ж необхідний пристрій був придбаний і сьогодні доставлений родині в Київ, їхній радості не було меж – для Сашка, його мами Тетяни та бабусі важливо знати, що їх не залишили сам на сам із їхньою бідою.

Фонд братів Суркіс був радий долучитися до допомоги сім’ї Сашка та підтримує ще одне дитяче життя, даючи шанс та можливість боротися з такою тяжкою хворобою.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер