До уваги представників ЗМІ

До уваги представників ЗМІ

Шановні колеги!

Нагадуємо, що з 26 листопада поточного року триває прийом заявок на акредитацію на матч групового раунду Ліги чемпіонів «Динамо» (Київ) – «Фенербахче» (Стамбул, Туреччина), що відбудеться 10 грудня о 21-45 на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Заявки надсилайте на e-mail: [email protected]  

Прийом заявок закінчується в понеділок 8-го грудня о 10-00.

Наступного дня, 9-го грудня, у конференц-залі стадіону «Динамо» з 16:00 до 16:30 здійснюватиметься видача акредитаційних карток представникам ЗМІ.

О 17:30 на тренувальній базі ФК «Динамо» Київ у Конча-Заспі (конференц-зал, 3-тій поверх) розпочнеться передматчева прес-конференція за участю головного тренера Юрія Сьоміна та одного з гравців команди. Після цього, з 18:00, представники ЗМІ запрошуються на тренування динамівців (відкриті перші 15 хвилин).

Команда та офіційна делегація ФК «Фенербахче» прибувають 9-го грудня в аеропорт «Бориспіль» чартерним рейсом ТК 3907 із Стамбула о 12:30 і мешкатимуть у готелі «Хаятт». Звертаємо вашу увагу на те, що спілкування з журналістами головного тренера «Фенербахче» Луїса Арагонеса і одного з гравців команди відбудеться о 19:15 у конференц-залі стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського. Після цього, з 19:30, представники ЗМІ запрошуються на тренування ФК «Фенербахче» (відкриті перші 15 хвилин).

Прес-служба ФК “Динамо” (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер